Stilling: helse > graviditet >

hva er remifemin?

   Remifemin er et populært supplement som brukes av kvinner for å kontrollere ubehagelige symptomer forbundet med overgangsalderen. Remifemin er ikke et medikament, men er et kosttilskudd som noen ganger brukes i stedet for østrogenbehandling. Kvinner som ønsker en mer naturlig tilnærming til håndtering av sin overgangsalder symptomene ofte velger Remifemin

Du trenger:. .
Viljestyrke
Den Affirmation Ticker Software.
Nikotin erstatningsprodukt.

Fordeler

Remifemin brukes av kvinner for å kontrollere sine overgangsplager. De vanligste symptomene behandlet av Remifemin er hetetokter og nattesvette. Også arbeider Remifemin på å stabilisere noen ganger ødeleggende humørsvingninger opplevd av kvinner i overgangsalderen. Remifemin kan også hjelpe behandle søvnløshet og angst som noen ganger oppstår under overgangsalderen.

Hensyn

Selv Remifemin er primært for bruk av kvinner går gjennom overgangsalderen, kan den også brukes til å redusere symptomene i årene frem mot Menopause-også kjent som perimenopause. Når en kvinne har gått 12 måneder uten rett periode henne, er hun ansett for å være overgangsalderen, og kan da finne Remifemin de mest effektive.

Ingredienser

Den viktigste ingrediensen i Remifemin er svart cohash ekstrakt. Rundt 20 mg av svart cohash ekstrakt er i en pille av Remifemin, og to piller er ansett som et adekvat daglig dose. Ingen kunstige fargestoffer, smakstilsetninger eller konserveringsmidler finnes i Remifemin.

Advarsel

Kvinner som har leversykdom eller som tar reseptbelagte medisiner bør konsultere med sin lege før du tar Remifemin. Kvinner som er gravide, kan bli gravide eller som ammer bør ikke bruke Remifemin. En kort bout av mage ubehag er typisk når den først tar Remifemin, hvis det vedvarer, bør imidlertid bruken seponeres

reisebeskrivelser

Remifemin bør tas en gang om morgenen og en gang om kvelden. . Det bør tas med vann, det kan tas med eller uten mat. Merkbare forbedringer begynner vanligvis inntreffer i løpet av to eller tre uker. Den maksimale fordeler av Remifemin er vanligvis realisert etter at det er tatt to ganger daglig i fire til 12 fulle uker.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------