Stilling: helse > graviditet >

hvor å fastsette Steilet tenner

  Etter å ha Steilet tenner trenger ikke å være en livstidsdom. Det er mange måter som en person kan ha sin tennene fast og få det perfekte smilet. Jo yngre du er når du søker behandling for lettere og raskere er det å rette tennene
en.
Tenk å få regulering legger på tennene, som klammeparentesene er den mest populære behandlingen. Stramme klammeparentesene tvinger Steilet tennene i riktig posisjon i munnen. Selv om de kan ta mange år å arbeide, seler er effektiv i å eliminere Steilet tennene.
To.
Snakk med en tannlege om bruk Invisalign å fikse Steilet tennene. Arbeide mye som standard tannregulering, er Invisalign en serie av klare, flyttbare, plast aligners som er skreddersydd for tennene.
Tre.
Bruk en retainer som kan hjelpe tennene fra å bevege seg . Siden tennene har en tendens til å gå videre med alderen, med en retainer kan bidra til å holde dem på plass.
fire.
Forskning tannlege konturer og tann omformer hvis overbitt er liten. Vanligvis i en sesjon, kan tannlegen endre lengden, form eller plassering av tennene.
Fem.
Finn ut om Steilet plasseringen av tennene skyldes kjeve plassering. I noen tilfeller kan kirurger vil betjene og bringe underkjeven til en posisjon som justerer bedre med overkjeven, dermed eliminere Steilet tennene.

Tips og advarsler


 • Sørg for å besøke en tannlege minst en gang i året for en rengjøring og eksamen. Ta vare på tennene er viktig for å opprettholde din generelle helse.
 • Hvis Steilet tennene fornærme deg, og ingen behandling har virket, mestre kunsten av den lukkede munnen smile. Hvem sa at du må se tennene når du smiler?
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------