Stilling: helse > graviditet >

hvor god er braun oral elektriske tannbørsten?

   Du kan ha et sunt smil hvis du tar vare på tennene daglig. Det betyr å spise mindre sukkerholdig mat, børsting etter hvert måltid, tanntråd hver dag og se tannlegen to ganger i året. Tannleger anbefaler også elektriske tannbørster som langt overgår tidligere modeller. Det er mange å velge mellom, inkludert 12 oppladbare elektriske tannbørster fra Braun

Historie

En tannlege fra California, Dr. Robert Hutson, patenterte den første Braun Oral-B tannbørster. I 1967 kjøpte Gillette Braun, og i 1969, Oral-B var den første tannbørsten for å gå til månen. I 1978, begynte Braun lage strøm tannbørster. I 2000, Braun introdusert tre nye makt tannbørster å fullføre sin produktlinje.

Typer

Braun tilbyr 12 ulike Oral-B oppladbare elektriske tannbørster. Den Oral-B Vitality Sonic tannbørsten er en av de populære mid-priset børster. Bust svinge 20 000 ganger per minutt. Den Oral-B Vitality White og Clean har en polering kopp for å fjerne overflate flekker. Den Oral-B Triumph med Smart Guide er den mest avanserte tannbørsten med automatisk tilbakemelding og en timer å spille inn hvor lenge du børste. Hvis du ønsker en komplett tannlege senter, prøve Oral-B Professional Care 8900 DLX Oxy Jet Center, som har en muntlig irrigator. Den kombinerer luft og vann for å skape en trykksatt system.

Betydning

Ifølge Braun Oral-B nettside, flere leger anbefaler Braun Oral-B elektriske tannbørster enn noe annet merke. Med 12 oppladbare elektriske tannbørster å velge fra, er det en tannbørste for hver persons individuelle behov og preferanser. Consumersearch. com valgte Braun Oral-B Professional Care 7850 som den beste elektriske tannbørsten i kliniske tester utført i 2007 (se Ressurser under).

Funksjon

Den Braun Oral-B oppladbare elektriske tannbørster svinge, rotere og pulsere å fjerne plakk bygget opp. De tannbørster har en innebygd trykksensor som stopper bevegelsen av bust hvis du pusser for hardt. Batterinivået varer i 12 dager, noe som gjør det tannbørster perfekt for reiser.

Hensyn

Prisene for Braun's Oral-B tannbørster varierer fra under $ 20 til over $ 100, avhengig av hvor du kjøper tannbørste og hva modell du kjøp. Nextag. com har et godt utvalg av Braun tannbørster, så vel som Amazon. com. Amazon. com har en oversikt over de ulike modellene "funksjoner (se Ressurser nedenfor).
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------