Stilling: helse > graviditet >

hvordan å behandle graviditet hemorroider

  Hemorroider er ubehagelig og en ekstrem ergrelse når de oppstår under svangerskapet. Hemorroider er mer vanlig hos gravide kvinner på grunn av økt press på endetarmen og hyppigere forekomst av forstoppelse. Det er trygge metoder du kan bruke til å behandle hemorroider under svangerskapet
en.
Kjøp trollhassel på alle apotek. Sett litt på en bomullsdott og gjelder for hemorroider. Dette vil bidra til å redusere blødning og hevelse.
To.
Bruk medisinert hemorrhoid behandling pads. Disse putene er trygge å bruke mens du er gravid og er lett å påføre. En populær merkevare er tucks Medicated Pads.
Tre.
Ta et sitz bad. Soaking i et varmt badekar i minst 20 minutter med sitz bad vil hjelpe lindre hevelse og smerter forbundet med hemorroider.
Fire.
Plasser en liten mengde natron på hemorroider. Baking soda vil hjelpe å stoppe kløe.
Fem.
Hold deg på føttene ofte. Lange perioder med sittende vil ikke bare være ubehagelig, men forlenge tiden det tar for hemorroider å helbrede.
6.
Sett en aktuell hemorrhoid krem på det berørte området. Forberedelse-H vil hjelpe lindre smerte og hevelse.
7.
Unngå forstoppelse ved å spise rikelig med fiber-rik mat eller legge en fiber supplement til kosthold. Fiber og drikke mye vann bidrar til å holde avføringen myk.

Tips og advarsler


 • Før du bruker ethvert hemorrhoid behandlinger under svangerskapet, snakke med legen din.
 • Levering kan forverre hemoroider, men de ofte går bort like etter fødselen.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------