Stilling: helse > graviditet >

hvordan å behandle halitosis

   Halitosis, eller dårlig ånde, kan være forårsaket av alt fra hygiene til kosthold. Denne uheldige bivirkningen har mange behandlinger avhengig av symptomer. I noen tilfeller leger har svaret, og i mange andre du trenger for å endre det daglige vaner for å kurere dårlig ånde. Heldigvis kan denne irriterende symptomet være lett avhjulpet

Du trenger:. .
Floss
Tannbørste.
Tannkrem.


en.
Brush og floss tennene. Dette er den enkleste måten å kurere mild halitosis. Bakterier og mat bygge opp i munnen og god munnhygiene kan være en enkel kur for dårlig ånde.
to.
Besøk en tannlege. Dette er nødvendig, hvis halitosis symptomene vedvarer. Ofte er forlenget halitosis et symptom på et større problem. I alle fall, kan tannlegen gi en dyp rengjøring av tennene og tannkjøttet som tanntråd og pusser ikke kan utrette.
Tre.
Drikk rikelig med væske. Sleeping er ofte den skyldige i halitosis. Tørr munn mens du sover har vist seg å forårsake dårlig ånde også. Når bakterier og matrester tørre, har de en tendens til å forårsake ubehagelige lukt i munnen. En lege kan forskrive medisin for kronisk tørr munn, som også kan kurere din halitosis.
Fire.
Alter din diett for å kontrollere halitosis. Sterk grønnsaker som løk og hvitløk kan være årsaken til dårlig ånde på grunn av måten de brytes ned i kroppen din. Eliminer matvarer med sterk lukt fra kosten din for å se om dette er årsaken til problemet.
Fem.
Bruk en tannbørste på tungen. Mange ganger tungen fungerer som et reservoar for bakterier og kan være årsak til dårlig ånde. Etter at du har flossed og børstet tennene, bruk en liten mengde tannkrem å skrubbe dekket av tungen din. Dette vil skrape bort uønskede bakterier og eliminere en stor gjerningsmann i halitosis.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------