Stilling: helse > graviditet >

hvordan å bleke tennene med et hjem rettsmiddel

  Tannbleking produkter er svært populære, og derfor svært dyre. Mange av produktene har vist seg ineffektiv, så hva er et budsjett bevisst forbruker å gjøre? Det finnes alternativer til den sterke kjemikalier i store kjøpt behandlinger som kan gjøres hjemme. Gi dem en sjanse til å se hvilke som fungerer best for deg

trenger Du:. . .
Orange PeelStrawberriesHydrogen PeroxideBaking SodaApple Cider eddik


en
Bruk "Grandma's Hjem Utbedring. " Bare ta en teskje natron og legg til litt eddik til det. Neste, kaste på et dryss av salt. Dette skaper en lime å pusse tennene med. Dette hjemme bøte har blitt svært populær gjennom årene og er en lang tid favoritt for mange.
To.
Gni jordbær på tennene dine. Et kjent triks for mange toppen supermodeller, jordbær har en eiendom som får frem det hvite i tennene. Jordbær kan være mashed opp, eller brukes hele.
Tre.
Swish med Apple Cider eddik en gang i uken. Eddik er en stor Whitening agent, men daglig eksponering kan gjøre for mye skade på tannemaljen.
fire.
Bland natron i en blanding av 1 /2 part hydrogen peroxide og 1 /2 del vann. Børst tennene med denne blandingen. Nøkkelen er hydrogen peroxide, en kjent ingrediens i de fleste tennene Whitening produkter som finnes i butikkene.
Fem.
Gni tennene med innsiden av et appelsinskall. En annen stor tips å få frem glansen i ens tenner, og en berømt spissen av mange tannlege for en rask tannbleking middel.

Tips og advarsler


 • Don ' t hoppe på regelmessige besøk hos tannlegen for å holde Pearly hvite rene.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------