Stilling: helse > graviditet >

hvordan å børste tennene for å unngå flere tannlegekontor turer

  Dette er hvordan jeg pusse tennene for ikke å stoppe på tannlege kontoret så ofte. Å være at jeg har et par malplassert tenner, må jeg være mer presis med rengjøring min

Du trenger:. .
Anti-Plaque Dental Skyll
Anti-Stekeovn munnvann.
tannbørste.
tannkrem.
flossers med en spesiell avslutning på skrape tennene


en
først bruke anti-plakett dental skylling -. . Jeg får mine fra Wal-Mart eller Dollar Tree. Bruk dette som anvist på flasken.
To.
Ha vann på tannbørsten og en skvett tannkrem. Pensel som vanlig, eller som anvist av tannlegen. Pass på å børste områder av tannkjøttet godt. Etter børsting, kan skylle en gang med vann fra kranen hjelp
3
Her er den morsomme delen -. . Vel mer som en del at en person må ha tålmodighet med. Bruk først en flosser eller to til tanntråd mellom tennene godt. Deretter bruker den skarpe enden å skrape alle tennene, spesielt foran seg. Sannsynlig, vil det være et hvitt stoff som kommer ut med skraping. Det er bra fordi den blir kvitt hva som kan føre til tannproblemer ellers. Skyll flosser av når det blir lastet med den hvite substansen og holder på til det ikke lenger kommer av. Pass på å skrape rundt i tannkjøttet også, være forsiktig med å rote i tannkjøttet. (Dette er spesielt nyttig etter å ha spist stivelsesrik mat).
Fire.
Etter å ha gjort skraping tennene, skyll munnen med anti-hulrom munnvann slik som loven eller likestille versjonen. Tennene skal være rene og sannsynligvis føle deg renere enn normalt. Gjør denne prosessen minst en gang daglig.

Tips og advarsler


 • Å gjøre dette foran badespeilet hjelper med prosessen.
 • Noen ganger må jeg hoste om natten hvis jeg bruker begge munnskyllevann. Du er ikke ment å drikke vann etter at anti-hulrom skyll fordi det kan svekke effekten, men gjør så hvis det er nødvendig. Hvis hoste varer for lenge, bruker bare ett munnvann.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------