Stilling: helse > graviditet >

hvordan å identifisere tidlige tegn på graviditet

  En graviditetstest tatt etter forventet dato for en savnet perioden etterfulgt av en diagnose fra legen din er den beste måten å bekrefte en graviditet. Men, innen de første dagene og ukene etter befruktning en kvinnes kropp går gjennom mange endringer for å gjøre plass til en baby. Vær oppmerksom på kroppen din og gjenkjenne tidlige tegn og symptomer på graviditet
en.
Se etter tegn på tretthet. Tidlig i svangerskapet en kvinne kroppen produserer mer progesteron mens hennes blodtrykket og blodsukkeret synker. Denne kombinasjonen fører til generell tretthet og utmattelse.
To.
Følg nesen. Hormonelle endringer tidlig i svangerskapet fører til en sterkere følelse av lukt. Enkelte lukter kan forårsake kvalme eller mat motforestillinger.
Tre.
Ta kroppstemperaturen. En kvinnes basal kroppstemperatur stiger på hennes eggløsning dato og senker på den første dag i menstruasjonen hennes. En høyere basal kroppstemperatur etter ditt forventet startdato er et tidlig tegn på graviditet.
Fire.
Se etter blødningen omtrent ti dager etter unnfangelsen når egget fester seg til en kvinnes livmor. Du kan se lys spotting for en dag eller to.
Fem.
Kjenn brystene dine. Tidlig graviditetshormonet endringer føre til at brystene blir fyldigere, ømme og såre selv å ta på.
6.
Vær oppmerksom på hyppig hodepine. Mild men hyppig hodepine er utløst av endringer i en kvinnes hormonnivået i den tidlige fasen av svangerskapet.
7.
Hold ekstra fiber hendig. De pesky svangerskapet hormoner også bringe på forstoppelse.

Tips og advarsler


 • Ta en graviditetstest hjemme og ta kontakt med legen din basert på resultatene.
 • Unngå å ta aspirin hvis du har hodepine og vise tegn på graviditet.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------