Stilling: helse > graviditet >

hvordan å lage en lang arm splint

  Å vite hvordan å lage en hjemmelaget gips splint er viktig informasjon for alle foreldre å ha på hånden. Med bare noen få enkle forsyninger, kan en lang arm splint gjøres rasjonelt og effektivt. Selv om en tur til legen mest sannsynlig er uunngåelig i situasjoner som krever en slik skinne, er en hjemmelaget plaster splint en god måte å stabilisere en skade til lege eller fagfolk undersøke armen

Du trenger:.
Cotton bandasje Rull med gips. MobiltelefoniAce bandasje.


en.
Bruk en bomull bandasje. Start på håndflaten og wrap armen, med minimal bruk av trykk. Hold albuen bøyd i 90 grader og finish innpakning 03:57 inches over albuen.
To.
Forbered gips. Ved hjelp av en rull med plaster om tre inches bredt, senk gips i lunkent vann. Hvis vannet er for varmt, vil gipsen satt for fort, hvis vannet er for kaldt, vil gipsen satt for sakte. Hold roll neddykket til alle luftbobler forsvinner.
Tre.
Form en skinne. Skinnen trenger syv eller åtte lag med gips. Klipp åtte lag fra gips rulle og stable dem oppå hverandre. Plasser denne gips plate rundt utsiden av armen, danner den til armen i form av en halvsirkel og starter like nedenfor knokene og slutter 03:57 inches forbi albuen. Opprettholde en 90-graders vinkel i albuen. Glatt gipsen og la det tørke på plass.
Fire.
Påfør et ess bandasje for å holde skinnen på plass. Start i nærheten av palmer og jobbe deg oppover armen. Overlapping 50 prosent av bandasje bredde med hver passere som den rullet langs armen for å dekke splint helt.
fem.
Plasser armen i fatle for å holde det trygt og nær kroppen.

Tips og advarsler


 • Bruk milde, jevnt trykk ved anvendelse av bandasjer. Hvis de er for stramt, kan blodsirkulasjonen bli kuttet. La gipsen tørke helt før innpakning Ace bandasjen.
 • Hvis du skader deg selv på alvor, kontakt lege umiddelbart.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------