Stilling: helse > graviditet >

hvordan du bruker en waterpic dental vannstråle

  Kall det en Water Pic, en WaterPic eller en Dental Water Jet, spiller det ingen rolle. To av de mest fordelaktige verktøyene du kan ha på badet er en elektrisk tannbørste og en tannlege vannstråle. ? Men annet enn å våkne opp roomie med en eksplosjon fra vannstrålen, hva er den beste måten å bruke en Waterpic

Du trenger:
Vann Pic


1
Det er flere varianter av tannhelsepersonell vannstråler og flere selskaper som gir apparatet med varierende priser. De er ikke vanskelig å finne. Bare finn på nettet eller hos din lokale stoffet butikkjede.
to.
De kommer i stiler som sitter på badet forfengelighet, plugge i en stikkontakt, og gi så mye som en liter væske til å bruke på en gang. Det finnes også trådløse varianter som bruker bare om lag en kopp væske og må lades omtrent en gang annenhver uke.
Tre.
Ikke begrens deg til bare å bruke vanlig vann! Hvilken type noen gang du foretrekker, fyller væsken reservoaret med varmt vann og tilsett en skvett din favoritt plakk redusere munnen vask.
Fire.
Plasser tuppen av vannstrålen i munnen og Deretter slår den på. Du vil føle vannet pulserende mot tenner og tannkjøtt. Flytt tipper over overflaten av hver tann langsomt, slik at vannet treffer området hvor tennene og tannkjøttet møte, gradvis beveger seg mellom hver tann til du har dekket hele munnen.
Fem.

Ideen er å skylle ut matpartikler og plakk fra mellom tennene og mellomrommene du kan ikke se mellom tennene og tannkjøttet.
6.
Gjør dette to ganger dag, vil hver dag og du begynner å ha sunnere tannkjøtt, mindre plakk og derfor mindre tannsten i neste tannlegetime. Det er en flott måte å holde deg tennene sunnere!

Tips og advarsler


 • Start ut sakte og forsiktig. Det vil ta omtrent en uke for tannkjøttet å bli vant til rengjøring og stimulering.
 • Hold dysene vekk fra din roomie og små barn. De er kraftige!
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------