Stilling: helse > graviditet >

hvordan du bruker fluor terapi for å hindre hulrom

  Fluor hindrer tannråte ved å gjøre tennene mer motstandsdyktige mot syre som forårsaker hull i tennene. Det styrker tannemaljen og holder bakterier i å vokse. At bakterier kan bli plakk. Det er mange fluor behandlinger tilgjengelig. Noen gjennom tannlegen din, andre du kan gjøre hjemme
en.
Boost et barns fluor med vann. Fluor er svært effektiv når det tas internt, mens et barns tenner utvikler. Fram til en alder av 11, bør det være nok fluor i vannet for å redusere tannråte.
To.
Spør tannlegen eller legen for natrium fluor dråper eller tabletter hvis vannet spiller ingen t inneholder nok fluor. De må være foreskrevet.
Tre.
Gå til tannlegen for en fluor behandling. Han kan bruke den direkte til tennene hvis du er utsatt for tannråte. Han vil tørke tennene, deretter fylle en munn skuff med gel. Du må sitte der i fire minutter og spytte den ut.
fire.
Bruk tannkrem og skyll munnen med fluor. De vil bidra til å forebygge hull i tennene og styrker tennene.
Fem.
Pensle med en fluortannkrem hvis du er utsatt for hulrom. Dette er annerledes enn vanlig tannkrem. Etter børsting tennene, vil du børste i minst 30 sekunder med fluor gel. Spytte den ut og ikke stige.
6.
Få en fluorid lakk på tennene dine. Det er malt på tennene og tørker i løpet av sekunder. Du kan ikke skylle, drikke eller spise i 30 minutter etter behandlingen.
7.
Ta en fluor supplement for å unngå hull i tennene. Det er pastiller, tabletter og væsker tilgjengelig. Tillegget er vanligvis anbefalt for barn som ikke har fluor i vannet deres.

Tips og advarsler


 • Hvis du merker at tennene flekket eller misfarget, gå til tannlegen din umiddelbart. Din vann kan ha for mye fluor.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------