Stilling: helse > graviditet >

hvordan finne en god tannlege

  I denne artikkelen vil jeg gi deg viktig og interessant informasjon om dental feltet fra tannlegen perspektiv. Så, la oss gå . . . .
en.
Hvordan finner du en god tannlege? Tydeligvis en henvisning fra et familiemedlem eller venn er trolig den beste måten. Men hvis det ikke er et valg . . . her er noen andre måter:
Sjekk internett, og sjekke nettsider. Har nettstedet se ut som tannlege kontoret sette noen tenkte i det? Har den før og etter bilder av at tannlege arbeid?
Sjekk listen fra Forbrukerne Research Council of America. De velger den øverste tannleger etter antall år i praksis, etterutdanning, og navnet anerkjennelse i samfunnet.
To.
Når du finner en tannlege du kanskje vil besøke her er noen ting å se etter:
Hvordan behandler den personen som svarer på telefonen du? Er du bare en annen som ringer, eller gjør de lytter til dine bekymringer og svare på dine spørsmål? Har de tilbyr å gi deg en omvisning på anlegget?
Har de tilbyr deg en sjanse til å møte tannlegen før behandlingen startes? Hvordan anlegget ser? Er den ren, moderne, og up-to-date? Hvis det er skittent med møbler fra 1970-tallet, sjansene er at tannbehandling er utdatert. Teknologien har endret seg så raskt, vil du finne et kontor som er på cutting edge.
Tre.
Når du møter tannlegen, lar han deg snakke og faktisk lytte til deg ? Eller gjør han bare gå inn i en monolog om hva du trenger, og hvilke tjenester han ønsker å utføre på deg? Har han adressen din bekymringer og behov? En god tannlege vil ta tid å bli kjent med deg og lytte til deg.
Det er nok et godt tegn hvis tannlegen kjoler profesjonelt, og skaper et godt førsteinntrykk.
Hvis han tar stolthet i hans /hennes utseende, sjansene er han vil ta stolthet i sitt arbeid.
Spør tannlegen om sin utdannelse og erfaring. Har han holde tritt med videreutdanning? Bare fordi han har et diplom på veggen, betyr det ikke at han er aktuell på alle de nye prosedyrene tilgjengelig i odontologi i dag. Noen ting du kan spørre om er: lasere, liming, Invisalign, lumineers, implantater, bleking produkter og all porselen restaureringer. Vi vil gå inn i noen av disse tingene på et senere tidspunkt.

Tips og advarsler


 • Når en behandling plan er gitt til deg, sørg for at du forstår dine økonomiske forpliktelser. Er de presenteres klart for deg?
 • Husk, du får hva du betaler for. Hvis du går til en tannlege ønsker å bruke så lite som mulig, vil du trolig få dårligere service. Som alt annet i livet, betyr bedre kvalitet vanligvis mer regning. Så du må avgjøre hvor viktig din oral helse er til deg. Vi vil også drøfte dette i en fremtidig episode. Håper noen av disse ideene hjelp . . . .
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------