Stilling: helse > graviditet >

hvordan man skal håndtere en forfalt graviditet

   Venter ni hele måneder for barnets fødsel virker som en evighet. De siste ukene ser ut til å krype av og hver krampe og sammentrekning sender en splint av spenning gjennom deg, "mitt arbeid er i gang!" Når forfallsdato kommer og går, din begeistring om den forestående fødselen minsker og humørsvingninger. Ordet "induksjon" kommer inn vokabularet ditt og ventetiden spillet gjenopptas
en.
Hold fødselslege eller jordmor underrettet om din tilstand. De vil hjelpe deg å ta de riktige beslutningene om en forfalt svangerskapet. Sjansen for at du vil få se legen på grunn av dagen, og hun vil vite om du er strekke. På et tidspunkt, ha din graviditet induserte vil bli en nødvendighet.
To.
Få tankene bort fra dine forfalte baby. Hvis svangerskapet er normalt og du er ikke på sengen-hvile, forlate huset og holde på.
tre.
Planlegg en pedikyr, manikyr eller en ansiktsbehandling. Dette vil være siste gang du kan gjøre dette selv med komplett ro i sinnet. Nyt at din baby gir deg litt mer "meg" tid.
Fire.
Ta din mann til middag og feire fødselen av babyen før han er født. Når du vet at induksjon er planlagt, vil du føle deg litt mindre press og kan slappe av mer.
Fem.
Bruk denne tiden til å forberede noen måltider og fryse dem. Hvis forfalte barnet gjør det bra og du venter på en induksjon, bruker denne tiden til å få noen ting gjort.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------