Stilling: helse > graviditet >

hvordan unngå hulrom mellom tennene

  Mange av oss er heldige og aldri synes å få hull, ellers når vi får et hulrom, det er på overflaten av tennene, så det er lett bli oppdaget og tidlig av en tannlege, med minimal fylling involvert. Men hva med dem skjulte hulrom, de som du får mellom tennene? Hvis du ønsker å prøve og unngå denne typen cavity, så les videre

Du trenger:. .
Selv og dine tenner MobiltelefoniAlle leveranser fra § 2.

Slik starter med en god Dental Checkup


en.
Ditt første steg i å unngå hulrom mellom tennene er å starte med en stor dental checkup. Dette betyr at en med en kompetent tannlege som er fokusert på forebyggende, proaktiv odontologi (en som ønsker å hjelpe folk å unngå hull i tennene). Snakk med mennesker i samfunnet for å finne ut hvem disse flotte tannleger er.
To.
Før du går til tannlegen, du trenger å vite litt om tennene. Lær antall hver av tennene, slik at du kan diskutere visse problemer lettere med tannlegen. For eksempel, er oppe til venstre visdom tann nummer 16, og nederst til høyre er 32. Vite hvis du har eventuelle smerter eller problemer i en bestemt tann.
tre.
Gjør en avtale for en kontroll. Når du går til din avtale, må du kontrollere at tannpleieren renser tennene grundig. Hvis du merker at tannpleieren savner rengjøring eller tanntråd en tann i ryggen, si opp!
Fire.
Pass på at x-stråler er tatt av hver eneste tann. Den panoramiske x-ray viser hele munnen, og alle dine tenner. Forsikring betaler kun for en hver tre til fem år, men du kan be om en hvert år hvis du vil betale for det. Den ekstra kostnaden kan være verdt det.
fem.
The 'bitewing' x-stråler viser et par tenner om gangen. Sørg for at tannlegen får et bilde av hver tann i full, særlig i ryggen. Noen ganger, kan tannlegen glipp få visdom tann i x-ray, eller tannen rett ved siden av. Hvis det er et hulrom der, kan tannlegen glipp av det. Be om å se den x-stråler og hvor hver tann nummer er i x-stråler.
6.
Har tannlegen visuelt inspisere hver tann. Tannlegen må bruke et speil for å se hva som skjer med de bakerste tennene. Sørg for at tannlegen sjekker nøye for hulrom i de bakerste tennene.
7.
Snakk opp og fortelle tannlegen for eventuelle problemer du har. Pass på hva som skjer før du forlater kontoret. Har tannlegen viser deg din x-stråler og gå over dem med deg. Hvis du ser en skygge på en tann som tannlegen ikke ser, spør om det.

Hvordan avgjøre hva Dental rekvisita du trenger


en.
Gang du har fått en dental checkup, er det på tide å gjøre din del i tannen helse for å unngå mellom tennene hulrom. Først må du riktig dental forsyninger, som tanntråd, en myk tannbørste eller elektrisk tannbørste, fluor tannkrem, en anticavity skyll, og en tent tannlege speil.
To.
Bestem den spesifikke typer av hver rekvisita du trenger. For eksempel kan du kjøpe tanntråd for tennene som er nær hverandre, eller for tenner med mer plass. Du må kanskje både om ulike tennene har ulike mellomrom. En elektrisk flosser kan gjøre bruk av tanntråd enklere. Du kan også kjøpe flossers som har et håndtak for å bidra til bakerste tennene.
tre.
Kjøp en god tannbørste, anbefales en av tannlegen din. Pass på at det er en myk tannbørste, så det ikke irriterer tannkjøttet. Elektriske tannbørster er gode, spesielt de med ulike tips for å hjelpe med ulike områder i munnen, som bakerste tennene versus fortennene.
Fire.
Kjøp en anti-hulrom fluor skylling. Ikke bare bruke Listerine. Det dreper bakterier, men har ikke den ekstra beskyttelsen av fluor. Lov og Listerine begge har gode anti-hulrom fluor skyllinger tilgjengelig.
fem.
Du trenger tannkrem. Kjøp en type med ekstra fluor for ekstra beskyttelse. Hvis du virkelig trenger hjelp, kan du få en lim fra tannlegen med ekstra kalsium fosfat for å hjelpe remineralize tennene for å unngå hull i tennene.
6.
Waterpicks hjelpe få rusk fra mellom tennene at børsting , bruk av tanntråd og skylling savner.

Hvordan bruke Dental Forbruksartikler å holde tennene rene


en.
Bestem hvor ofte du vil børste, tanntråd og så videre. Forslaget her vil være å børste, tanntråd og bruker fluor skyll minst to ganger om dagen. Du kan bruke det hver gang du spiser eller drikker noe. Jo mindre tid bakteriene har på tennene dine, jo mindre sjanse det er å invadere og la et hulrom i form.
To.
Snacking kan hjelpe din vekt, men det hjelper ikke tennene. Spise mellom måltidene betyr mer bakterier kommer inn i munnen din. Hvis du matbit, eller spiser et stykke sjokolade, børste og tanntråd. Hvis dette ikke er mulig, i hvert fall tygge tyggegummi med xylitol eller bruker fluor skyll.
Tre.
Komme mellom tennene er i fokus her. Når du pusser tennene, sørg for å få til alle overflater, foran, bak, sider, av tyggis og bitende overflaten. Pusser tennene i minst to minutter, og ikke glem tennene i ryggen og alle deres overflater.
Fire.
Når du floss, du må komme under tannkjøttet. Ikke bare floss raskt inn og ut mellom hver tann, men får under tannkjøttet på hver side. Skyv floss frem og tilbake noen ganger for å sikre at du fikk alle matrester løs.
Fem.
Bruk fluor skyll å få ut eventuelle gjenværende matrester. Sørg for å bruke den kraftig i minst 30 sekunder.
6.
Hvis du bruker dental lim med kalsium fosfat og fluor, for å få det mellom tennene er vanskelig. Prøv å sette noen på tanntråd selv før du går i mellom i hver tann med floss. Dette tar ekstra tid, men det er verdt det å unngå et hulrom.
7.
Bruk tent dental speil for å se i munnen og tennene. Du kan bruke dette til å sjekke og se om du gikk glipp av maten mellom tennene bak i munnen, for eksempel. Det kan også hjelpe deg spot brune eller mørke flekker som kan være hulrom start.

Tips og advarsler


 • Når tanntråd, sørg for å få den siste tann i tilbake. Selv om det er omgitt av tyggegummi på baksiden, tanntråd mellom tannen og tannkjøttet der. Ikke glem-du kan få et hulrom der også
 • Endre ditt kosthold for å inkludere tann-vennlige matvarer, for eksempel grønn te som har fluor, grønne bladgrønnsaker, og matvarer med xylitol som pærer og jordbær.
 • forskning for å lære mer om å unngå hulrom mellom tennene og hulrom generelt. Dette vil hjelpe deg å forstå hulrommet prosessen og det å bli proaktiv om det.
 • Et område til forskning er Healozone, noe som faktisk kan hjelpe reversere og helbrede hulrom. Se Resources nedenfor.
 • Unngå å spise sukkerholdige matvarer og drikker brus. Noe mat med stivelse, som poteter, også kan føre til å bryte ned i emaljen din. Hvis du spiser disse tingene, børste, tanntråd og skyll umiddelbart etterpå!
 • Bare fordi du ikke kan se plakk, betyr ikke at det ikke er der. Du må få en plakett fra mellom tennene også.
 • Brush innen tjue minutter av å spise eller drikke sukkerholdige drikker, som er når bakteriene begynner å sette inn
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------