Stilling: helse > graviditet >

kan du fremdeles ha perioder og være gravid?

   Hvis du har tenkt det siste at du kan være gravid, ikke la det synes å være ankomst av din vanlige menstruasjonsperiode lure deg. Forholdet mellom periodene, graviditet og blødninger kan være forvirrende, så sørg for at du har fakta rett for din egen sjelefred

menstruasjonssyklusen

Når kroppen ovulates, en av eggstokkene utgivelser et modent egg som reiser ned egglederen til å bli befruktet. Hvis dette egget ikke befruktes, kaster kroppen din den og den fortykkede slimhinnen i livmoren din i den månedlige flyten av blod kalles menstruasjonen.

Graviditet

Hvis det modne egget slippes fra eggstokken er befruktet av sperm, det reiser til livmoren din og festes til den fortykkede livmorslimhinnen. Dette implantasjon får kroppen til å produsere graviditet hormoner som stanse utgivelsen av egg og holde deg fra å oppleve perioder i svangerskapet.

Graviditet Bleeding

The American Pregnancy Association sier at så mange som 3 av 10 gravide kvinner opplever vaginal spotting eller blødning i første trimester av svangerskapet, slik blødning som ligner på en periode er ganske vanlig i tidlig graviditet.

Graviditet Bekreftelse

Hvis du mistenker at du kan være gravid og erfaring du periode-lignende blødning, bør du kontrollere din graviditet ved å ta en hjemme-graviditetstest, som sjekker kroppen din for en graviditet hormon som kalles humant choriongonadotropin (hCG).

Årsaker til graviditet Blødning

Du kan oppleve perioden-liknende blødning i svangerskapet for en rekke årsaker, inkludert implantasjon av befruktet egg, spontanabort (spontan tap av svangerskapet) og svangerskap utenfor livmoren (egget fester i en annet sted enn livmoren).
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------