Stilling: helse > graviditet >

naturlig thyroid behandlingen

   Thyroid forhold som hypothyroidism (underactive skjoldbruskkjertelen) og hypertyreose (overaktiv skjoldbruskkjertel) er vanlig hos personer over 50 år. Den skjoldbrusk er ansvarlig for å kontrollere hastigheten som kroppen bruker karbohydrater og fett. Det hjelper også kontrollere kroppen fett og regulere kalsium i blodet. Uforklarlig vektøkning, vekttap, tretthet og muskel tap kan være tegn på en skjoldbrusk problem. Personer med denne diagnosen er ofte interessert i naturlige behandlinger

Du trenger:.
Clean rent vann.

Hypothyroidism Natural Treatments

Hypotyreose forekommer når skjoldbruskkjertelen ikke produserer den nødvendige mengden av hormoner.

Ifølge Mayo Clinic, når forfølger naturlige behandlinger det er best å velge tyroksin, som er et naturlig ekstrakt som naturlig oppstår i skjoldbruskkjertelen. En lege kan forskrive denne behandlingen for deg.

Over-the-counter ekstrakter bør diskuteres med legen din. Disse produktene er ikke godkjent av Food and Drug Administration (FDA), og har potensial for potens problemer.

Hypertyreose Natural Treatments

Hypertyreose oppstår når skjoldbruskkjertelen produserer for mye av hormonet tyroksin.

The Mayo Clinic anbefaler å øke inntaket av kalsium, som kan hindre tynning av bein og benskjørhet. Ta 1200 mg daglig hvis du er over 50 år, og 1000 milligram daglig hvis du er under 50.

Snakk med legen din om ramping opp forbruk av protein og kalorier. Å gjøre disse endringene kan forebygge muskel tap, som er assosiert med hypertyreose.

Når skal lege

Når du behandler din thyroid tilstanden naturlig, partner tett med en lege. Selv om noen mennesker kan kontrollere sin skjoldbruskkjertelen tilstanden ved å gjøre naturlige endringer, mens andre kan trenge reseptbelagte medisiner.

Ring legen din er du opplever uforklarlig vektøkning eller tap, en racing hjerterytme eller hevelse i nakken.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------