Stilling: helse > graviditet >

om smertelindring hos spedbarn

   Det kan være svært vanskelig for foreldrene å se sine barn lide av smerte, enten det er forårsaket av feber, forkjølelse eller bare tenner ubehag. Den vanligste over-the-counter smerte medikamenter for babyer, acetaminophen og ibuprofen, er trygge når du følger alder og dosering nøye, men du har også noen medisin uten alternativer for lettelser babyens ubehag

Ibuprofen

Ibuprofen bidrar til å redusere feber, lindre smerter og plager, og redusere hevelse og rødhet på betennelse. Ibuprofen kan irritere magen, så det er ikke det beste valget hvis barnet ikke spiser eller holde maten nede. The American Academy of Pediatrics ikke anbefaler ibuprofen for barn under seks måneder på grunn av at styrken kan maskere en baby's ubehag og symptomer.

Acetaminophen

Paracetamol, som finnes i Tylenol så vel som mange andre barn er legemidler, reduserer feber og lindrer smerter og plager, men ikke redusere betennelse som ibuprofen. Det er også mildere og varer ikke så lenge som ibuprofen og vil ikke irritere magen. Det ikke bærer de samme aldersgrenser som ibuprofen, men du bør likevel ringe legen før administrering av paracetamol eller annen medisin til et barn under tre måneder.

Sikker Dosering

For å administrere smertestillende medisin til babyen trygt , er det viktig å snakke med en lege og forstå doseringsinstruksjonene klart. Medisinering pakkene inneholder doseringsanvisningen at du bør lese grundig, men alltid dobbelt sjekke med legen din for å sørge for at både medisinen typen og mengden er passende for barnet ditt. Det er altfor lett for et lite barn å lide en overdose av smertestillende medisin på grunn av enkel dose forvirring.

Naturlige alternativer

Hvis du ikke kan eller ikke ønsker å gi barnet medisinen er det nok av rusfritt smertelindring metoder du kan prøve. Du kan trøste babyen ved å holde, rocking, sang eller pleie henne. For teething smerte, prøv å gni hennes tannkjøttet eller gi henne en kald begynnerproblemer leketøy eller klut til å suge på. En luftfukter eller fordamper i rommet hennes kan lindre noen av nesetetthet forbundet med en kald.

Advarsler

The American Academy of Pediatrics fraråder å gi over-the-counter hoste eller kaldt medisiner til barn under seks fordi de ikke har vist seg å fungere og små barn er i faresonen for farlige overdoser. Du bør aldri gi babyen eller barnet produkter som inneholder acetylsalisylsyre, på grunn av mulig sammenheng med Reye syndrom, en sjelden, men potensielt livstruende tilstand.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------