Stilling: helse > graviditet >

urin rens

   Mange trenger å rense urinen for å passere en dopingtest. Folk som røyker marihuana på regelmessig basis vil finne det vanskelig å passere et medikament test, men det er noen ting du kan gjøre for å prøve å rense urinen i et forsøk på å passere test

Øvelse

THC fra marihuana er lagret i dine fettceller. Det betyr at trener kan bidra til å bryte ned THC i systemet ditt. Den eneste måten å komme THC ut av fettcellene er å trene. Noen ganger dette, i kombinasjon med riktig urter, kan midlertidig redusere THC i blodet nok til å passere en dopingtest.

Vann

Tynn urinen ved å drikke masse vann. Dette vil også hjelpe deg å forbrenne THC raskere. Hvor rask er avhengig av stoffskiftet. Du bør drikke minst åtte glass vann rett før du går inn for dopingtest. Du bør også drikke minst åtte glass vann om dagen i dagene før dopingtest. Men ikke drikk for mye vann, eller være oppe hele natten kvelden før du drikker tonnevis med vann, fordi dette vil ikke nødvendigvis gjøre en forskjell. Vann vil ikke hjelpe rengjøre THC ut av systemet. Det vil bare midlertidig fortynne urinen, noe som er grunnen til det er godt å bo godt hydrert (som du normalt burde) i dagene før testen. Men i hovedsak du ønsker å begynne å drikke vannet rett før test for å sikre at du har midlertidig utvannet din THC. Unngå å drikke for mye vann, fordi dette vil skape mye ubehag og kan være potensielt farlig.

Rødt kjøtt og vitaminer

Til slutt, spise masse rødt kjøtt. Dette vil øke kreatinin nivåer, noe som vil kaste lab resultatene slik at de ikke vil vite at du har vært fortynne urinen med vann. Begynn å spise mye rødt kjøtt inntil tre dager før testen. Du kan starte nærmere på prøve, men det ville være bedre for deg å begynne tre dager før testen for best resultat.

deretter at du begynner å ta vitamin B. Dette vil sikre at urinen er farget gult. Ta mellom 50 til 100 mg av vitamin B hver dag. Hvis du må ta time-release vitaminer, knuse dem opp til et pulver og ta pulveret direkte.
Drikker tranebærjuice vil sikre at du tisser ofte. Du kan begynne å gjøre dette i dagene før testen. Den beste metoden er å drikke et glass vann og deretter ett glass tranebærjuice, og så videre.

Å drikke eddik vann vil ikke hjelpe deg hvis du blir stoffet testet og har THC i systemet, men det kan hjelpe å kvitte seg med amfetamin tre ganger raskere enn hvis du ikke drikker det. Dessverre, det fungerer bedre hvis du drikker eddik direkte.

Sørg for at du får rikelig med fiber. Dette vil hjelpe deg å bli kvitt den THC fra systemet raskere. Du kan få fiber naturlig ved å spise fiberrik mat eller du kan ta en fiber supplement eller fiber pulver.

slutt, sørg for at urinprøve er ikke den første urinen du har passert den dagen. Du bør tisse minst en eller to ganger (eller mer) før du gir din urinprøve.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------