Stilling: helse > graviditet >

hvordan å amme mens gravide

  Amming gir babyer med de nødvendige næringsstoffer for å vokse og fungere. Verdens Heath Organization anbefaler amming et spedbarn gjennom sitt andre år av livet for å oppnå de største fordelene og næringsstoffer (se referanse 1). Når en uventet graviditet avbryter denne naturlige syklusen, er mange spørsmål som reises med hensyn til sikkerheten og effektiviteten av fortsatt sykepleie. Nursing mens gravide kan være utfordrende, men med riktig ernæring er det mulig

trenger Du:
. .


en.
Vurdere en alder av dagens babyen å bestemme barnets pleiebehov. Hvis yngre enn 6 måneder, er brystmelk vanligvis den barnets eneste matkilde, så en jevn strøm er nødvendig. Hvis eldre enn 6 måneder men mindre enn ett år, er sykepleie fortsatt sterkt anbefalt, men faste stoffer kan brukes som et supplement. Hvis eldre enn 1 og av og til sykepleie, er behovet ikke er så stor, men sykepleie er fortsatt anbefales.
To.
Fortsett sykepleie gjennom første trimester som før. Melketilførselen reduseres ikke i løpet av denne tiden av et svangerskap, og det voksende fosteret får næring fra reservene som finnes i og rundt livmoren.
tre.
Supplement ernæring i andre og tredje trimester. Ettersom fosteret vokser, vil melketilførselen endre seg til det som vanligvis omtales som "avvenning melk. " Dette melk har en lavere fettinnhold, er høyere i protein og har en tendens til å være mer salt. For å holde tilførsel av melk høyt, legger en ekstra 300 kalorier til din daglige diett. Unngå mat som inneholder tomme kalorier som snacks. Optimal mat for en ammende mor omfatter kjøtt, melk, melkeprodukter, egg, frukt og grønnsaker.
Fire.
Ta en prenatal daglig. Det vitaminer som finnes i en prenatal er gunstig for mor, baby og fosteret.
Fem.
Bruk urte kosttilskudd hvis melketilførselen synker. Urter som betraktes som sikre for bruk under graviditet og som er kjent for å øke melketilførselen inkluderer velsignet tistel, marshmallow root, fennikel frø og bringebær blad. Kosttilskudd kan finnes i pilleform på lokale helsekostbutikker.
6.
Vær oppmerksom på både barnets og fosterets behov. Hvis fosteret er å måle små på avtaler, vurdere å legge ekstra kalori tilskudd til kosten din. Hvis barnet er å innvende mot melk eller synes misfornøyd med tilbudet, vurdere utfylling og evaluerer ernæring.
7.
Tren regelmessig. Trening øker blodsirkulasjonen, oksygentilførsel og appetitt. Økt sirkulasjon produserer mer melk til babyen og mer næringsstoffer for fosteret. En økt appetitt sikrer at alle er å få nok ernæring.
8.
Unngå stressende situasjoner. Stress får kroppen til å frigjøre hormoner som reduserer melketilførselen. Hvis takle en stressende situasjon, vurdere avslapping former som massasje, yoga eller meditasjon for å holde kroppen i god stand.

Tips og advarsler


 • alltid kontakt med helsepersonell ved avgjørelsen av om tandem sykepleie er det beste alternativet.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------