Stilling: helse > graviditet >

øresmerter hos spedbarn

   Øresmerter, som noen smerter hos spedbarn, kan være opprivende for både barnet og foreldrene fordi barnet ikke kan kommunisere hvor smerten er lokalisert, eller hvor alvorlig det er. Øresmerter kan oppstå ofte i løpet av de første årene av livet både som et problem i seg selv og som et symptom på et annet problem. Nøye overvåkning av symptomer kan vanligvis hjelpe deg finne ut hva kilden til problemet er slik at du kan behandle den effektivt og lindre barnets smerte

ørebetennelse

Symptomer på en ørebetennelse kan inkludere drar i ører, fussiness, feber over 100 grader C, lav appetitt, problemer med å spise, diaré, og væske drenering fra øret; øret infeksjoner også ofte oppstå etter eller sammen med forkjølelse. Du bør kontakte legen hvis du mistenker at barnet har en ørebetennelse, så han kan sjekke barnet og bekrefte problemet. Legen vil sannsynligvis forskrive antibiotika for å rydde opp infeksjonen i et par dager og muligens anbefale paracetamol eller andre smertestillende i mellomtiden.

Teething

Bivirkninger av tenner kan være irritabilitet, sikling, problemer med fôring og sove, rennende nese, tannkjøtt følsomhet og løs avføring. Tygge på en begynnerproblemer leke eller kaldt vaskeklut kan gi barnet ditt med noen midlertidig smertelindring, hvis han er gammel nok til å spise faste stoffer kan du også prøve noen kald mat eller tenner cracker. Hvis disse hjem rettsmidler ikke hjelper, spør legen din om det er greit å prøve et spedbarn smertestillende som paracetamol eller et tenner gel.

Svømmer's Ear

Svømmer i øret er en infeksjon av det ytre øret preget av kløe, ømhet, rødhet eller utflod, samt smerter som blir verre når babyen tygger eller når du forsiktig slepe henne øreflipp. Denne tilstanden kan føre til ved sjøen eller bassenget vann eller til og med for mye vann i badekar eller dusj. En annen mulig årsak er en ripe i øret fôr som gjør at smitte kan forekomme. Gjør en avtale med legen din for å bekrefte infeksjon og be om tillatelse til å gi barnet ditt en over-the-counter smertestillende. Legen din kan forskrive øredråper for å drepe bakterier, og vil trolig be deg om å holde øret tørt.

Object i øret

Hvis du mistenker at babyen har noe fast i øret hans, gjøre en visuell sjekk. Tegn på dette problemet kan være en lukt, rødhet, blødning, hevelse eller gni ørene. Ikke bruk fingrene, pinsett, eller noe annet å prøve å fjerne objektet med mindre det er svært nær overflaten, og selvsagt lett å fjerne. Ellers, la legen gjøre det for å unngå å skyve objektet videre i og forårsaker alvorlig skade.

Sprukket trommehinne

Tegn på en sprukket eller perforert trommehinne kan være drenering, hørselstap, eller en plutselig reduksjon i smerte ledsaget av drenering. Dette problemet kan oppstå som følge av en ørebetennelse, en ripe i øret eller innsetting av et fremmedlegeme. Legen vil kunne fortelle om babyens trommehinnen er sprukket og kan forskrive antibiotika mens trommehinnen helbreder seg selv. Healing tar vanligvis ca 2 måneder, holde øret ren og tørr kan hjelpe healing prosessen.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------