Stilling: helse > graviditet >

øvelser for å komme i form

   Komme i form er en innsidejobb. Det er 10 store systemer i kroppen, og de er alle viktige, men fire av disse systemene er viktig å fitness. Disse omfatter skjelett, muskuløse, luftveier og sirkulasjons systemer. Riktig condition av den indre kroppen gjennom trening eksport en mager og sunn se på utsiden

Aerobics

Rask gange, sykling, skøyter og svømming er noen øvelser som du kan gjøre for å fremme kardiovaskulær og respiratorisk helse. Hjertet og lungene jobber congruently å levere blod og oksygen til alle deler av kroppen. Begynn alltid med en 10-minutters oppvarming perioden. Ta pulsen opp langsomt og overvåke puls. Det er viktig å holde pulsen på 60 til 90 prosent av maksimal hjertefrekvens å forbli aerobic. For å beregne din egen Maximum Heart Rate (MHR), bruker du følgende formel:. 220-alder=MHR

Vektløfting

Resistance trening bygger muskler, og det også fremmer bentetthet. Folk som løfter vekter på gjennomsnittet av to til tre ganger i uken bedre muskelstyrke og beintetthet betydelig. Kontinuerlig condition av musklene gjennom vekttrening kan gjøre synlige forbedringer. Vær oppmerksom på at noen ganger kan det ta flere måneder før ytre endringer begynner å vises. Det er den indre fysiologi av menneskekroppen som skjer først.

Strekke

Stretching bevarer fleksibilitet og dette betyr at leddene i kroppen fortsetter å bevege seg gjennom et komplett spekter av bevegelse. Elastisitet er målet å drive energien i fysiske handlinger i bevegelse gjennom utvidelse og sammentrekning uten kroppslig svekkelse. Ta muskler gjennom en slak strekning før du begynner en treningsøkt. Kalde muskler bør ikke utvides utover smertegrensen barrieren, eller det kan føre til muskelskade som en tåre. Etter å ha fullført treningen og musklene har blitt tilstrekkelig varmet opp, begynner den utvidede strekker rutine. Du vil finne musklene smidig og at du er i stand til å strekke mye dypere uten ubehag av smerte.

Opprette en balanse i muskel-og skjelettsystemet er et must. "The bein gjør hva musklene fortelle dem å gjøre, ifølge Pete Egoscue i sin bok, The Egoscue Method of Health Gjennom Motion. Undervisning kroppen til å fungere som en enhet er viktig å fullføre fitness. Det er når vi utvikler dysfunksjonelle stillinger og bevegelser at knoklene er trukket ut av stilling og slitasje på leddene begynner forårsaker smerte. Det er viktig at muskler og bein utvikle en synergistisk forening av bevegelse som søker balanse. Utføre bakken øvelser som pilates og yoga minne disse to systemene at deres forhold er synonymt. Gulvøvelser forsikre deg om at du vil utjevne styrkeforholdet mellom venstre og høyre side av kroppen, samt øvre og nedre delen av kroppen.

Prioriter å holde internt passform. Conditioning er å plassere kroppen din under visse forhold som bringer endre om i fysiologi din. Velg øvelser som best oppfyller dine behov og nivå av form som du ønsker å oppnå.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------