Stilling: helse > graviditet >

hvordan å beregne når man skal ta en graviditetstest

  De fleste par prøver å bli gravide er veldig opptatt av å ta en graviditetstest så fort etter eggløsning som mulig for å finne ut om de har oppnådd graviditet. Det er to grunnleggende typer hjem graviditetstester på markedet-tidlig graviditet tester og vanlige graviditetstester-og type graviditetstest brukte bestemmer når det skal tas. Hvordan beregne når du skal ta en graviditet test er en relativt enkel oppgave som de fleste par kan oppnå ved å kjenne datoen for eggløsning og dato for forventet menstruasjon.

Du trenger:
Hjem gravid test (tidlig eller standard type)
. Eggløsning prediktor kits (valgfritt).
Temperatur diagrammer (valgfritt).
Urinprøven

Hvordan Beregn Ved å ta en graviditetstest. . : Standard graviditetstest


en
Ta en graviditetstest hjemme som begynner på dag i perioden savnet hos kvinner med regelmessige sykluser.
to.
Bruk dato for eggløsning, fastsettes normalt gjennom eggløsning prediktor kits eller ved temperatur kartlegging, og legge til 14 dager for å beregne når man skal ta en graviditetstest hos kvinner med uregelmessige sykluser.
tre.
Vent en uke forbi en savnet menstruasjon å ta en graviditetstest for den største nøyaktighet. Men de fleste merker av standard hjemme graviditetstester hevder å være 99% nøyaktig påvise graviditet begynner på den første dagen i den tapte tid.
Fire.
Vent en uke til å ta en graviditetstest hjemme test igjen hvis et negativt resultat ble oppnådd på første testing men menstruasjonen er fremdeles fraværende.
fem.
Bekreft positiv graviditetstest resultater med en OB /GYN avtale.

Slik Beregn Når skal ta en graviditetstest:. Tidlig graviditetstester


en
fastsette dato for eggløsning ved hjelp eggløsning prediktor byggesett eller temperatur kartlegging og posten.
to.
Bruk dato for eggløsning og legge 9 dager å avgjøre tidligst mulig dagen en tidlig graviditet test kan påvise graviditet. Denne datoen tilsvarer med 5 dager før en savnet perioden, som er det vanlige datoen som er oppført på tidlig graviditet test emballasje å begynne testing. Telle fra eggløsningen kan være best for kvinner med uregelmessige sykluser, mens det for kvinner med regelmessige sykluser med menstruasjon dato for henvisning kan være mer nøyaktig.
tre.
Ta tidlig graviditet test på første mulige dato.
fire.
Gjenta testen etter den tapte tid hvis et negativt resultat oppnås først.
fem.
Bekreft positive svangerskapet resultater med en OB /GYN avtale.

Tips og advarsler


 • Bruk første morgen urinen for hjem graviditetstester, som det har en tendens til å ha de høyeste konsentrasjonene av HCG, det graviditetshormonet. Husk å følge instruksjonene på hjemmet graviditetstest for å sikre nøyaktige resultater. Mens tidlig graviditet tester hevder nøyaktighet dager før en savnet perioden, de fleste OB /GYNs likevel anbefale venter på å teste med dem frem til dato for den tapte tid.
 • Mange svangerskap, anslått til 25% eller mer, ender i spontanabort, mest i de første dagene og ukene av svangerskapet. Ved å bruke tidlig hjemme graviditet tester, mange kvinner er i stand til å oppdage svangerskap som ender i tidlig spontanabort som de ellers ville ha aldri vært klar over. Disse tidlige spontanaborter er ganske vanlig, men kan være svært skuffende for par prøver å bli gravide.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------