Stilling: helse > graviditet >

hvordan å lage ris poser

  Ris poser, også kjent som mikrobølgeoppvarmingen poser, er en enkel, men funksjonell element. Disse små ris poser som du varmer i mikrobølgeovnen har en rekke bruksområder. De kan brukes som håndvarmerne, varme terapi for såre eller verkende muskler, og de kan fryses for kaldt terapi også. De er rimelig å lage og alle som kan sy en enkel søm kan sette dem sammen

Du trenger:. .
Muslin
Rice.
Fingertuppen eller gjest håndkle.
Needle.
Tråd.
Borrelås eller lignende krok og loop feste.
Rosmarin, lavendel eller annen duft.


en.
Velg et håndkle for ris bag. Base valget på størrelsen på ris posen du ønsker å gjøre, og en farge og design på håndkle som appellerer til deg.
To.
Mål håndkle og deretter skjære et stykke av musselin til de samme dimensjonene. Brett musselinet i to og sy to av sidene lukket, slik at den tredje side åpen slik at du kan fylle musselin med ris.
Tre.
Fyll posen om lag 3 /4 fulle av ris og legge litt lavendel eller annen duft. Ikke fyll med ris eller bag vil ikke skjemaet til kroppen din godt når du bruker det som en oppvarming pad. Sy den siste åpningen lukket.
Fire.
Brett håndkleet på samme måte som musselinet, og sy to sider lukket igjen. Sy borrelåsene til begge ender av den tredje siden i stedet for sy det stengt. Dette gjør at du kan ta håndkle av og vask den.
Fem.
Varm posen i mikrobølgeovn i ca tre minutter (test forskjellige tider med mikrobølgeovn din) til å bruke. Posen ut en svak varme i opptil en time.

Tips og advarsler


 • I en knipe, kan du gjøre en rask ris pose ved å fylle et rør sokk med ris og knyte en knute på toppen.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------