Stilling: helse > graviditet >

reoccuring gjær infeksjoner

   Gjær, eller Candida, forekommer naturlig i kroppen. Men det kan vokse og formere seg når forholdene ligger til rette, dette resulterer i en gjær infeksjon. Ifølge Centers for Disease Control, "Nesten 75 prosent av alle voksne kvinner har hatt minst en genital gjær infeksjon i livet. " Tilbakevendende gjær infeksjoner skje i bare 5 prosent av kvinnene

Symptomer

Hvis du har mer enn fire gjær infeksjoner (også kalt candidiasis) per år, som anses gjentakende. Symptomene på en gjær infeksjon er hevelse, kløe, rødhet og svie i skjeden og endetarms området. Du kan merke lite sprekker i huden i folder av kjønnsorganene. Du kan ha smerter ved vannlating eller sex. Ifølge Women's Health. gov, kan du ha "en tykk hvit, utflod som ser ut som cottage cheese, og har ikke en dårlig lukt. "

Vaner som bidrar til gjær vekst

Når en kvinne har tilbakevendende gjær infeksjoner, bør hun se etter en underliggende årsak eller noe i livsstilen sin som forandret og påvirket miljøet i skjeden hennes. Gjær trives og vokser i varme, fuktige omgivelser. Dette kan være situasjonen i en kvinnes underlivet dersom hun bærer våte eller fuktige klær. Personlige vaner som kan være medvirkende til hyppige infeksjoner gjær bruker spermicider, mer enn en seksuell partner, en nylig endring i seksuelle partnere, såper, boblebad, iført trange undertøy, mangel på søvn, stress, badestamp og basseng bruk, skylling og p-piller.

En annen personlig vane som kan bidra til en gjær infeksjon er tørke på feil måte etter å ha avføring. Hunner bør alltid tørke forfra og bakover, og dermed unngå forurensning fra anus.

Betingelser

Ifølge Centers for Disease Control, "Forhold som kan sette en kvinne i fare for genital candidiasis (gjær infeksjon) er svangerskapet , diabetes mellitus, bruk av bredspektret antibiotika og bruk av kortikosteroider medikamenter (steroider). "

Menstruasjonssyklus

Noen kvinner vil merke at en gjær infeksjon oppstår på samme tid hver måned, for eksempel i nærheten av sine menstrual syklus. Dette skyldes den økte sukker eller glykogen, i skjeden i løpet av denne tiden. Gjær strømmer ut av sukker. Vanligvis, når menstruasjonen starter, vil gjær infeksjon gå bort av seg selv.

Seksuell kontakt

Gjær infeksjoner kan sendes gjennom seksuell kontakt, men dette er ikke vanlig.

Det er uvanlig for menn å få gjær infeksjoner. Hvis han har en soppinfeksjon, kan du være den sendes frem og tilbake.

En person med et svekket immunforsvar, for eksempel noen med HIV /AIDS, kan lide av tilbakevendende gjær infeksjoner.

Behandlinger

Ved hjelp av en over-the-counter gjær infeksjon krem som Monistat eller Mycelex vil normalt fungere hvis du har en gjær infeksjon. Men, vil du fortsette å få gjær infeksjoner hvis du ikke finner ut og korrigere den underliggende årsaken til det.

Hvis du har hyppige gjær infeksjoner er det en god idé å oppsøke lege. Du kan ha bakteriell vaginose, der symptomene ligner på gjær infeksjoner, men behandlingen er helt annerledes. Den seksuelt overførbare sykdommer klamydia og gonoré har lignende symptomer på gjær infeksjoner, så se din lege for å bekrefte at du ikke er infisert med dem hvis du har tilbakevendende gjær infeksjoner.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------