Stilling: helse > graviditet >

allergi forebygging produkter

   En allergisk reaksjon oppstår når kroppen overreagerer på allergener som pollen eller dyr dander. Reaksjonen fører til symptomer som kløe, vann øyne, rennende eller tett nese, luftveier betennelse og innsnevring (allergisk astma) og til og med magesyke for noen mennesker. For å forhindre en allergisk reaksjon før det skjer er det en rekke produkter du bør vite om. Noen av disse inkluderer medisiner, og andre er produkter du kan bruke hjemme og i det daglige miljøet

først finne ut hva du er allergisk mot

Før du kjøper noen produkter for å hindre allergi, må du finne ut hvilke allergener som forårsaker dine problemer. Legen din eller en allergolog kan gi deg enten en blodprøve (en radioallergosorbent eller RAST test) eller en hudtest for å identifisere de spesifikke allergener og koble dem til de symptomene du opplever.

Allergivaksinering kan forhindre Allergiske reaksjoner

Hvis allergi er alvorlig, kan legen anbefale at du får en serie med allergivaksinering (immunterapi). Du vil få en liten mengde av allergenet som forårsaker problemer for deg slik at kroppen kan utvikle en immunitet eller motstand til spesifikke allergenet. Allergivaksinering vil forhindre at symptomene oppstår, eller i det minste redusere i hvilken grad de plage deg.

Medisiner Hindre Allergi Symptomer

Cromolyn natrium er tilgjengelig i form av en nesespray, øyedråper og en inhalator . Hvis den brukes regelmessig, hindrer det nasal, øyne og luftveier allergisymptomer. Den nesespray og øyedråper er tilgjengelig over-the-counter, men du må få resept fra legen din for inhalatoren.

leukotriene modifikatorer som p-piller Singulair blokkerer kjedereaksjon som oppstår i cellene når en allergisk reaksjon oppstår, forhindre reaksjonen oppstår før kjedereaksjon starter. Denne medisinen forhindrer mange allergisymptomer siden det er tatt muntlig og påvirker hele kroppen. Det er ofte brukt for barn med allergi og allergisk astma, og er nyttig for noen voksne. Leukotreine modifikatorer er også tilgjengelig i inhalator form for å hindre luftveiene betennelse.

Astelin nesespray (azelastine) er et antihistamin som blokkerer effekten av histaminer som forårsaker allergi symptomer. Den er tilgjengelig på resept fra legen din.

nasale kortikosteroider er sprøytet inn i nesen eller inhalert ned i lungene for å forhindre betennelse i bihulene og luftveiene forårsaket av allergi. De er også brukt for å hindre nesepolypper forårsaket av allergi.

Antihistaminer stoppe utgivelsen av histamin i kroppen som oppstår når du er utsatt for et allergen. Hvis du tar en antihistamin på regelmessig basis, kan du forebygge allergi symptomer. Disse er tatt oralt, og også påvirker hele kroppen, forebygge mange typer allergiske symptomer. Noen forårsake døsighet, men du kan ta en av de nonsedating former som Claritin eller Zyrtec. De kan kjøpes over disk uten resept.

Produkter til bruk i ditt hjem og kontor

Støvmidd er en viktig kilde til allergi for mange. De somle i sengetøy, og akkumuleres i madrassen. De produserer et protein fra avfall som er lett inhalert, og forårsaker allergi symptomer. Spesielle madrass og pute foringsrør er tilgjengelig fra allergi forsyne butikkene som holder midd protein fra å komme gjennom og forårsaker du allergisymptomer.

Støvmidd også bor i tepper, stoppede møbler i ditt hjem, og selv i klærne. Det finnes spray, pulver og vaskerom produkter du kan kjøpe fra allergi forsyne butikkene som nøytraliserer proteinet i støvet midd avfallet for å hindre at allergisymptomer oppstår.

Proteiner som produseres av kakerlakker er også en kilde til allergi for noen. Å investere i en form for skadedyrbekjempelse, enten det er feller, spray eller en skadedyrbekjempelse service på jevnlig basis er en måte å drepe kakerlakker hjemme eller på kontoret og forhindre kakerlakk allergi.

Muggsoppsporer er en annen kilde til allergier at du bør fjerne fra hjemmet og arbeidsmiljø. Mold hemmere og mugg spore removers er tilgjengelig i flytende og spray former. Noen mugg-hemmere kan også legges til maling før du bruker den. For å hindre mold fra å vokse i ditt hjem eller kontor, er det viktig å holde fuktigheten nede. Air condition hjelper, men du kan også vurdere en avfukter. Hvis du holder luftfuktigheten i hjemmet eller på kontoret under 50 prosent, og du kan drepe eller redusere mold og mugg. Støvmidd vil også bli drept hvis lav luftfuktighet opphold konstant. Vurder å kjøpe en luftfuktighet skjerm slik at du vet når du stiger rundt 50 prosent.

Animal dander, særlig fra katter, er en annen årsak til allergi symptomer. Selv vanskelig å fjerne fra hjemmet ditt, du (eller helst personen uten kjæledyr allergi) kan bruke spesielle kjæledyret sjampo og tørker på din hund eller katt for å nøytralisere den proteiner i dander deres.

HEPA (høy effektivitet partikkelfilter luft) luftrensere og støvsugere bidra til å redusere allergener i ditt hjem eller kontor miljø. Det meste av støv og pollen allergener du inhalerer er så små at andre luftfiltre ikke vil håndtere dem. Bare HEPA filter felle disse små luftbårne partikler, inkludert støv midd avfall og kjæledyr dander.

Hvis du lider av allergi huden som eksem (atopisk dermatitt), vil du ønsker å investere i hypoallergene hud produkter og såpe-fri bading produkter som ikke inneholder dufter og parfyme. Du bør også bruke nondetergent vaskerom produkter som boraks som er fri for kjemikalier som irritere huden allergiske symptomer. Og folk med lateksallergi bør alltid ha på latex-frie hansker og klær.

Fortsett å implementere Allergen unngåelse Tiltak

Noen allergener kan ikke fjernes eller forhindres gjennom bruk av produkter alene. Så du bør bruke allergen unngå tiltak når det er mulig. Holde seg innendørs når pollen antallet er høyt, unngå dyr hvis du kan, holde mat i beholdere for å redusere kakerlakker, se etter lekkasjer i hjemmet eller på kontoret for å hindre mugg akkumuleres.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------