Stilling: helse > graviditet >

årsaker til en graviditet migrene

  

Du trenger:
usøtet frokostmat
. selters /glitrende vann.
walking sko.
Mat journal.

Hodepine

Mange kvinner opplever hodepine mens hun var gravid. Vanligvis er disse typene av hodepine er forårsaket av stress og spenning. Hvis du hadde hodepine når ikke gravid, så graviditet kan gjøre hodepine verre. Det antas at 15 til 20 prosent av kvinner som er gravide har migrene. Disse oppstår vanligvis i de første månedene av svangerskapet og mindre hyppig de siste månedene.

Migrene

Migrene er en annen form for hodepine. Eksperter anslår at om lag én av fem kvinner har en migrene hodepine en gang i hennes liv, og om lag 15 prosent av migrenepasienter får migrene for første gang når de er gravide. Migrene er forårsaket av blodårer i hodet sammentrekkende og deretter strekke. Når blodårene utvider seg (blir større) de forårsaker store smerter og noen ganger andre symptomer. Siden en kvinne samlede blodvolum stiger for varigheten av svangerskapet, kan dette være en medvirkende faktor til migrene.

Symptomer

Migrene hodepine forårsake mild til alvorlig uutholdelig smerte. Denne smerten kan vare 4-72 timer hvis ingen behandling er mottatt. Migrene har ofte andre symptomer som kvalme, oppkast og følsomhet for lys og støy.

Sex hormoner

Professionals er ikke sikker på hvorfor de ble gravide kan føre til mer hodepine (eller færre, for noen kvinner som har en historie med migrene ). Forbindelsen mellom migrene og kjønnshormoner-hovedsaklig østrogen-er godt etablert. Dette er fordi migrene er ofte påvirket av naturlig eller kjemisk indusert hormon endringer, for eksempel menstruasjon, p-pille bruk, graviditet, menopause og hormonbehandling.

Lys og belastningen på øynene

Noen ganger sterkt lys vil føre til en migrene. Når dette skjer, prøver å hvile i et mørkt rom og lukk øynene. Denne teknikken vil også hjelpe til med overanstrengelse av øynene.

Sleep

Mangel på søvn er en stor bekymring i svangerskapet. Som du avtale med å være gravid, kan du sove lide. Dette kan føre til migrene. Du bør ta litt tid for å hvile;. Ta en lur eller gå til sengs tidlig

Sinus Congestion og allergier

Når du er gravid, kan du være mer utsatt for vanlige plager som Sinus congestion og allergier, noe som kan utløse en hodepine. Når dette skjer, bør du oppsøke lege for informasjon om en resept eller over-the-counter medisiner som er trygt for deg å bruke.

Stress

En av de største problemene med graviditet er stress. Når du begynner å håndtere beslutninger og kroppens forandringer, vil hjernen din begynne å rase, og du kan utvikle en spenningshodepine, som kan føre til migrene. Når dette skjer, skritt tilbake og slappe av. Få en massasje eller en pedikyr. Dette vil tømme tankene og slappe av deg.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------