Stilling: helse > graviditet >

familieplanlegging tjenester i Wisconsin

   Wisconsin har en rekke familie-planlegging tjenester tilgjengelig for folk i alle aldre og inntektsnivå. Familieplanlegging er utviklet for å hjelpe single kvinner, ektepar eller ugifte partnere før, under og etter svangerskap. Tjenestene kan omfatte graviditet forebygging, håndtering av uønskede svangerskap og pre-og postnatal pleie

Du trenger:.
Usøtet frokostmat
. selters /glitrende vann.
walking sko.
Mat journal.

Department of Health

The Wisconsin Department of Health Services driver en Family Planning Reproductive Health Program som gir kvinner og par med prevensjon tjenester. Programmet tilbyr graviditetstest, reproduktiv helse screening og prevensjon. Familien-planprogram ble gjennomført for å gi folk i hele staten tilgang til kvalitet, rimelige prevensjon og helsetjenester.

Waiver Program

Wisconsin har en Family Planning Waiver Program som henvender til lav inntekt kvinner i alderen 15 og 44. Det primære målet med dette programmet er å unngå uønskede graviditeter. Kvalifiserte kvinner som registrerer seg for dette programmet får umiddelbar tilgang til helsetjenester og prevensjon gratis. I Wisconsin, er dette programmet også kalt BadgerCare Plus og er subsidiert gjennom Medicaid.

Private Practice

Family Planning Health Services er et privateid, nonprofit reproduktiv helse-barnehagen i sentrale Wisconsin fylker. Det er konfidensiell og lave kostnader, og gir omsorg til mennesker i alle aldre og inntekt. Senteret leverer ikke adopsjon eller abort tjenester, men det kan gi grunnleggende informasjon om tjenestene. Organisasjonen er medlem av Wisconsin Family Planning og Reproductive Health Association.

universitetene

Elevene kan ha tilgang til familie-planlegging tjenester på sitt universitet's Student Health Center. Noen studenter vil være kvalifisert for gratis tjenester under Waiver-programmet, men må sjekke med sentrum først. Student Health Centers ofte ta walk-in pasienter og avtaler, så lenge pasienten er for tiden student ved universitetet. Kontakt skolens helsestasjon for mer informasjon. The University of Wisconsin-Oshkosh er en slik skole som tilbyr disse tjenestene.

Planned Parenthood

Planned Parenthood er en landsdekkende organisasjon som gir reproduktiv og seksuell helse for voksne og tenåringer. Det er finansiert av offentlige tilskudd, Medicaid og individuelle bidrag, blant andre kilder. Tjenestene inkluderer prevensjonsmetoder, familieplanlegging, seksuelt overførbare infeksjoner testing og abort omsorg. De tilbyr også undervisningsopplegg for skoler og samfunn på fag som avholdenhet og seksuell helse.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------