Stilling: helse > graviditet >

hvordan få tannimplantater

  Moderne dental teknologi har gitt folk mange alternativer når det gjelder å prøve å få det perfekte smilet. Den mest populære av nyere oral kirurgi innovasjoner er tannimplantater. I utgangspunktet en kjevekirurg barberer av en del av en eksisterende tann eller tenner og kirurgisk implantater en Porselenskallfasett på tann. Eller, fjerne de eksisterende tann ved å trekke den og drill titan stenger inn i kjevebenet å støtte falsk tann at de vil bli implanteres. Hvis dette høres ut som akkurat den løsningen for deg, les videre for å lære hvordan å få tannimplantater.

Du trenger:
Betydelige budsjett
. Tannlege henvisning.
Behov for implantater.
Evne til å håndtere healing smerter.
Ingen frykt for dentale kirurgiske prosedyrer.


en.
Finn en kjevekirurg. Du kan enten få tannlegen henvise deg til en (anbefales) eller du kan finne en på nettet, eller i telefonboken katalogen.
To.
Lag en foreløpig avtale. Når du har funnet en kjevekirurg foreta en foreløpig avtale å møte med legen. Pass på at du spør alle spørsmål du måtte ha, og sørg for at du får en kopi av deres utvinning guide.
tre.
Kjøp oppgangen rekvisita. En kort tur til et apotek vil netto du noen av oppgangen forsyninger at du trenger.
Fire.
Få en tur til avtalen. Du må komme en tur for å avtale din, som du vil oppleve en mindre dagkirurgi, og du må også komme en tur hjem etter operasjonen,. Be en venn eller slektning om de kan hjelpe deg

Tips og advarsler


 • Hvis du er virkelig redd for den kirurgiske prosedyren, kan du alltid be om å bli bedøvet eller lystgass til å dempe frykt.
 • Husk at det vil være noen smertefulle healing i butikken for deg som kan vare en til to uker.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------