Stilling: helse > graviditet >

hvordan å berolige en teething baby.

  Er babyen teething? Lurer du på hvordan du kan lindre smerte og ubehag? Det er mange ting du kan forsøke å bidra til å få barnet gjennom dette stadiet i livet sitt

Du trenger:.
Biteringer, gyngestol, Teething kjeks, Baby Food Grinder, Spiffies Dental kluter, vaske tøy <. br>


en.
Det er mange ting du kan prøve å hysje din gråtende baby mens de går inn i "teethinghood". Det mest beroligende effekten er alltid en mødre touch. Svaiende, rocking, kos, og klemmer er en svært effektiv måte i beroligende barnet.
to.
Cool biteringer som kan fryses eller bare refridgerated hjelpe nummen tannkjøttet og gi barnet ditt noen lettelse. Jeg har funnet med sønnen min foretrakk han biteringer ikke fryses bare kaldt fra kjøleanlegg.
Tre.
En annen kul ting jeg fant er Spiffies Dental kluter. Den gode ting om disse er de hjelper kjempe cavaties mens du forsiktig massasje din babyer tenner og tannkjøtt med dem. Du kan bestille disse er følgende siden. http://www. teething-teeth. com/XylitolBabyTooth. html
fire.
Når barnet utvikler et par tenner og begynner å prøve litt fast føde, kan du prøve tenner kjeks. Du kan kjøpe disse på Walmart for rundt $ 3,00 en boks. Jeg liker disse fordi de er vanskelig å ta noe som lindrer tannkjøttet, men de får grøtaktig nok når de bryte du ikke trenger å bekymre deg for dem kveles på dem.
Fem.
Du kan selv ønsker å tenke på å kjøpe en Baby Food Grinder. Dette er en billig måte å knuse babyens solid mat. En Baby Food Grinder er en effektiv og effektiv måte å gi den lille muligheten til tennene bryter frem på fast føde i mindre mengder.
6.
Enda en enkel ting å prøve er å ta bare en av vaskekluter og mette med vann. Ring ut mesteparten av vannet og legg i en bolle og sett i kjøleskap i ca 15-20 minutter. Ta det ut og gi det til babyen. De elsker å suge og tennene bryter frem på disse. Beware de vil mest sannsynlig bli gjennomvåt av dette og vil sannsynligvis gråte når du tar den bort. Dette var alltid en favoritt hos mine babyer. Noen ganger jeg ville selv suge vaske fille i noen utvannet juice. Dette er veldig rotete skjønt så sørg for at du har eldre klær på dem.

Tips og advarsler


 • alltid huske dette er bare en kort del av barnets liv. Jeg vet det kan bli tøffe, og du kan føle at du kommer til å gå gal fra alle urolighet og gråt, men det blir bedre. Bare grus tennene og huske hva som fungerer for ett barn kan ikke arbeide for barnet ditt.
 • La aldri barnet være uten tilsyn mens de har noen form for teething leketøy eller mens de spiser.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------