Stilling: helse > graviditet >

hvordan å bruke eteriske oljer for munnvann

  Hvis du foretrekker å ikke bruke en kommersiell munnvann, og ønsker å gå med noe naturlig og forfriskende, essensielle olje-baserte mouthwashes er ideal. There finnes en rekke forskjellige formler som du kan opprette for å skylle munnen. Her er fremgangsmåten for å få tre av dem

Du trenger:. .
Pure essensielle oljer
Liten flaske med cap (4 dl).
Glass eller krus.
Renset vann.
Honey.

Bruk Eteriske oljer for å gjøre Forfriskende munnvann


en.
Velg 100 prosent rene essensielle oljer-bare, som de tilbyr helsebringende fordeler. Etiketten vil staten "100 prosent ren. " Du finner dem på helsekostbutikker og på nettet. Bruk ikke syntetiske oljer-de har ikke de samme fordelene
2
Velg hvilken formel du foretrekker basert på hva du liker å lukte. . . Formel 1 bruker peppermynte og apearmint essensielle oljer. Formel 2 bruker rosmarin, salvie, sitron og peppermynte. Formel 3 bruker sitron og peppermynte.
Tre.
Forbered munnvann flasken. Fyll flasken med 4 væske oz. (Eller 120 ml) av renset vann. Som et alternativ, kan du blande ingrediensene i et glass eller krus.
fire.
Legg til oljer for Formel 1. Til vannet, tilsett 2 dråper peppermynte og 2 dråper Spearmint eterisk olje. Legg 1 ts. (5 ml) av honning.
Fem.
Legg til oljer for Formula 2. Til vannet, tilsett 1 dråpe rosmarin, en av salvie, 1 sitron og 1 av peppermynte eterisk olje. Tilsett 1 teskje (5 ml) av honning.
6.
Legg til oljer for Formel 3. Til vannet, tilsett 2 dråper sitron og 2 dråper peppermynte. Legg 1 ts. (5 ml) av honning.
7.
Cap flasken og rist godt å blande ingrediensene. Hvis du bruker et glass eller krus, rør godt.
8.
Skyll munnen og spytte ut.

Tips og advarsler


 • Du kan lage større grupper av munnvann stedet for bare en om gangen ved hjelp av multipler av 4 oz. (8, 16, 32) og legge den forholdsmessige andel av dråper.
 • Oppbevar flasken på et kjølig sted for å beskytte innholdet. Unngå direkte sollys
 • Ikke svelg munnvann
 • Rengjør glass eller krus -. . . Ikke bruke som en drikking glass
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------