Stilling: helse > graviditet >

hvordan å velge riktig tannlege

   Noen er heldige nok til å vite noen som jobber i dental-feltet (f. eks venn eller slektning);. Men de fleste ikke
Så bestemte jeg meg for at jeg skulle dele min egen kunnskap og erfaring i tannbehandling for å hjelp spre noen dental myter, viser deg hvordan å ta informerte beslutninger om tannpleie, og hjelper deg til å lære nøyaktig hva spørsmål å stille.
La meg forord dette ved å fortelle deg at jeg ikke er en tannlege. Jeg er imidlertid en sertifisert tannhelsesekretær med over 15 års erfaring, og jeg har jobbet sammen mange tannleger med mange ulike syn på odontologi. Jeg har alltid vært opptatt av odontologi og ELSKER å hjelpe andre å lære mer og bryr seg mer om sin egen tannhelse.
Den første artikkelen i min tannlege serien er å begynne der jeg føler er den aller første (og . trolig det viktigste) steg i å få kvalitet tannpleie

Du trenger:.
antibakteriell mouthrinse
tannbørste.
tannkrem.
floss.


en.
1. First og fremst, spør venner, naboer, og noen som meninger du stoler på. Hvor mange ganger har du gått til en frisør i form av anbefaling? Ikke anta, men at det er der søket avsluttes. Husk at den som henviste deg (med mindre de kjenner noen i bransjen), mangler mest sannsynlig kunnskap til å virkelig vite om de virkelig får kvalitet tannpleie.
To.
To. Med den økonomien som skjør som den er, er det bare fornuftig å velge en tannlege som aksepterer deres forsikring og er i det aktuelle nettverket. Dette er definitivt en sikker-brann måte å bidra til å gjøre tannbehandling rimelig, noe som betyr at du er mer sannsynlig til å gå, og det er flott! Det er vanligvis mer enn en tannlege i ditt forsikringsselskap nettverket, så du vil fremdeles være i stand til å begrense søket med disse kriteriene. Hvor mye tid du bruker på å lete etter riktig tannlegen i siste instans kan spare deg for tusenvis av dollar.
Tre.
3. Ask, Ask, Ask! Jeg kan ikke understreke nok viktigheten av å stille spørsmål. Du har rett til å stille spørsmål før du planlegge din første avtale (og spesielt før du får behandling).
Fire.
4. Note tonen og vilje til kontoret ansatte som besvarer telefonen. Er de frekk? Synes de irritert av dine spørsmål? Synes de å være for opptatt til å hjelpe deg? Husk-dette er de samme menneskene som du vil bli å snakke med hvis du har en tannpine, eller himmelen-forby, et problem med regningen din
5!.
5. Some viktige spørsmål å stille er:
Har du filen min forsikringskrav for meg?? Tro det eller ei-det er fortsatt noen praksiser som ikke tilbyr denne tjenesten. Dette er veldig viktig fordi det vil bety mer ut-av-lomme utgifter for deg hvis de ikke. Også, hvis din forsikring eller annen grunn nekter dine krav eller trenger ytterligere informasjon, vil de ikke være raske til å reagere, siden de allerede har blitt betalt.
? Har de tilbyr både amalgam og kompositt (tann farget) tann restaurasjon? (Forskjellen mellom de to er en helt egen, om enn viktig artikkel. ) Mens det er helt greit hvis de bare tilbyr komposittfyllinger (de fleste gjør), er det en indikasjon på at de kan diktere behandlingen.
? Hvilke rutiner har de tilbyr der, og hva prosedyrer gjør henviser de deg til en spesialist for? Dette er viktig fordi å se en spesialist er ganske dyrt, så jo mer de er i stand til å gjøre for deg i-kontoret, jo bedre.
? Hva er deres dager og åpningstider? Hvordan praktiske eller upraktiske vil dette være for deg? Noen tilbyr tidlig morgen og enda kveld timer nå.
Hva er deres beredskap protokoller? Har de et nødnummer tilgjengelig etter timer?
? Hvis du har barn, kan du spørre om de behandler barn. Noen ser bare barn over en viss alder, mens andre ikke ser barn i det hele tatt. Dette kan være et spørsmål om hvor godt barnet gjør i stolen. Det er veldig vanlig for et barns første besøk til å bli noe skummelt for dem, og alle barn reagerer ulikt. (Min artikkel om barnets tannhelse vil hjelpe deg å takle dette første besøk).
? Hvor lenge lar de gjør for et innledende besøk? En time lang avtale (om ikke lenger), er ideelt. Du ønsker å være sikker på at de tar hensyn til samråd du trenger å ha med tannlegen
seks.
6. A tannlege som virkelig bryr for ditt velvære, som omfatter både hva som er i beste interesse for din tannhelse, så vel som din økonomiske situasjon. Alle munn er forskjellige, så er alles personlige situasjon. En god tannlege vil ta begge hensyn, og gi deg muligheter. Du bør alltid gis en alternativ! Jeg gjentar, en god tannlege vil alltid gi deg muligheter! Riktignok er det deres jobb å informere deg om hva som etter deres mening, er den beste behandlingen for tennene, er det også, en mindre ønskelig, men likevel levedyktig alternativ for deg å vurdere. Unntaket fra denne regelen er periodontal behandling (tannkjøttsykdom). Det er viktig at tannkjøttsykdommer behandles deretter. Det er mange mennesker der ute som vil behandle tennene sine, men nekter å behandle sine tannkjøttet. Dette er, etter min mening, en svært kostbar feil! Hvorfor bry seg behandle tennene, hvis de bare kommer til å falle ut likevel grunn til ubehandlede tannkjøtt sykdom? For ikke å nevne at de nå knytter tannkjøttsykdommer med hjertesykdom. (Please, kan du lese min artikkel om betydningen av periodontal helse!)
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------