Stilling: helse > graviditet >

hvordan du bruker kjendis sexy tenner whitener

   Celebrity Sexy Teeth Whitener har et rykte som en top notch måte å fjerne år med gule fra smilet. Denne prosessen er en av de få som ikke krever en ubehagelig munnen brikke eller en stripe som kan skli av. Applikatoren børsten er en brukervennlig metode for bleking tennene ved hjelp av Celebrity Sexy Teeth Whitener

Du trenger:. .
Celebrity Sexy Teeth Whitener kit
Mirror.


en.
Skru korken av Celebrity Sexy Teeth Whitener og fjern applikatoren børsten fra røret. Inspisere røret for å sikre at det ikke er over-mettet med tenner whitener. Hvis det er, skrape litt off tilbake inn i røret. Du trenger bare litt til å begynne bruke det på tennene dine.
To.
Finn en plass som er godt opplyst og har et stort speil. Du kan bruke en håndholdt speilet hvis du vil. Men det kan bli for mye arbeid å vinkle speilet riktig og gjelder blekemiddel. Et bad speil eller speil er sterkt anbefalt for denne prosedyren.
Tre.
Bruk applikatoren pensel til å påføre et tynt lag med tennene whitener til frontene av tennene dine. Bruk applikatoren børsten forsiktig som en tannbørste, skrubbing opp og ned før du er sikker på at du har igjen nok på tennene dine. Anvende dette på forsiden av noen tenner du ønsker forbedret.
Fire.
Inspiser de bakerste tennene i speilet. Hvis du føler at de også kunne bruke tannbleking, bruker den samme prosessen som nevnt ovenfor for toppen og sidene av de bakerste tennene.
Fem.
Gjenta denne prosessen to ganger om dagen for best resultater. For maksimal tannbleking styrke anvende Celebrity Sexy Teeth Whitener om kvelden før du går til sengs, og etter at du har børstet tennene.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------