Stilling: helse > graviditet >

hvordan du holder retainer rent

   Du har holdt ut kutt i munnen din, innstramming av tannregulering og noen heftige smerter, men nå klammeparentesene har kommet av å avsløre dine vakre smil. Men for å holde dem Pearly hvite straight, må du bære en retainer for noen tid, kanskje for hele livet. Slik holder det nye apparatet rent

trenger Du:
flaske av hydrogen peroxide fra apotek


en
Bruk en. . tannbørste. Spør orthodontist om det er trygt å bruke en tannbørste på holderen din. Hvis ja, bruker litt tannkrem og skrubb bort hver dag.
To.
Betrakt et profesjonelt retainer-rengjøringsmiddel. Det finnes varianter av produkter på markedet for rengjøring stopperne. I noen tilfeller kan slike produkter være overkill, men noen mennesker finner prepackaged løsninger praktisk.
Tre.
Se etter hvit oppbygging. Dette kan bety at du ikke får din retainer ren. Hvis problemet vedvarer, bør du vurdere å endre rutinen eller rengjøring retainer oftere.
Fire.
Sjekk for stygt lukt. Hvis kuleholderen blir stinkende, er det sannsynlig at du ikke holder det rent nok. En god daglig rutine skal bidra til å forhindre en odiferous holderen.
Fem.
Bløtlegg retainer og til, men ikke mer enn en gang i uken. Du kan en hjemmelaget løsning eller kjøpe protese rensetabletter å gjøre dette. Husk at generiske merker fungerer like bra som dyre merkevarer. Må ikke bløtlegges i mer enn noen få timer, og bruker ikke noe med alkohol i det, slik som munnvann, for soaking. En god tid til å gjøre dette på er når du ser hvit buildup eller lukte stygg lukt. Pass på at du skyller grundig før du setter dine apparater tilbake i munnen.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------