Stilling: helse > graviditet >

hvordan man skal forebygge plakk

  En vakker smil er attraktivt og et tegn på god munnhygiene. Selv om det krever arbeid, vil resultatene av din innsats bli friske hvite tenner. En forutsetning for å unngå er oppbygging av plakk. Lære å forhindre plakk er første skritt til en sunn smile
en.
Børst tennene regelmessig. For best resultat, pusse tennene minst to ganger daglig med en plakett kjemper tannkrem. Pass på å børste hver av tennene. Plakk kan bygge seg opp raskt på tannemaljen som fører til tannstein og hulrom.
To.
Rengjør mellom tennene. Bruk tanntråd etter hvert måltid eller måltid for å løsne matrester og redusere sjansene for plakk bygge opp. Prøv å bruke en tannlege hakke å komme tett mellomrom mellom tennene. Skyll munnen med fluor munnvann daglig.
Tre.
Rengjør hele munnen. Bruk en tunge skraper eller baksiden av tannbørsten din til å fjerne plakk fra tungen. Bruk tanntråd eller en dental hakke å rydde langs tannkjøttet. Plakk bygge opp kan skade th hele munnen ved å bidra til andre forhold som gingivitt.
Fire.
Spis et sunt kosthold. Innlemme frukt og grønnsaker i kostholdet ditt. Drikk den anbefalte mengder vann for generell helse og for å vaske vekk plakk. Søtsaker som godteri og kaker hjelpe plakk trives ved å svekke tannemaljen. Siden søtsaker er ofte spist mellom måltidene, er det mindre sannsynlig at du vil børste og floss rett etter inntak av dem.
Fem.
Få vanlige tannlege helsen. Besøk tannlegen hver sjette måned for en undersøkelse og profesjonell tannpuss. Tannlegen vil vurdere deg tannhelse og anbefale din beste løpet av handlingen.

Tips og advarsler


 • plakk bygge opp kan føre til mer alvorlige forhold som periodontal sykdom.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------