Stilling: helse > graviditet >

Slik endrer du smile på en rask og billig måte

  Jeg får stilte det spørsmålet hele tiden. La oss gå gjennom alternativene.
La oss si at tennene er i god form. Ingen store fyllinger, ingen eksisterende caps eller kroner. Men de er skjeve, eller har du mellomrom mellom fortennene. Du kan vanligvis gjøre en av disse fire alternativene . . .

Du trenger:.
Myk mat
Fork.
Knife.
Straw.
Practice.
Tålmodighet.


en.
Invisalign-Dette er en state of the art prosessen som bruker klart aligners å flytte tenner. Det er i utgangspunktet klart tannregulering. Du bærer aligners 24 timer per dag, og bare fjerne dem til å spise eller drikke. De er faktisk usynlige, og ingen vil vite at du har dem på. Avhengig av hvor mye bevegelse tennene trenger, varierer omfanget av tiden det tar å bære Invisalign aligners fra 3 måneder til 2 år.
Fordeler: enkel å bruke, ingen boring av tennene dine og det er bedre okklusjon (måten tennene møter når kjeven er lukket).
Ulemper: upraktisk når spise ute og stopperne må bæres etter avsluttet behandling.
Alt i alt, Invisalign er en fin måte å flytte egne tenner i optimal posisjon. Kostnad varierer fra $ 2000 -. . $ 5500 for enkle tilfeller
2
Porselenskallfasetter-Skallfasetter er tynne biter av porselen som er montert over forsiden av tennene og kjemisk festet, eller festet til tennene. Tenk på en falsk negl, samme idé. Skallfasetter kan gjøres for å lukke mellomrom, eller rette overfylt tenner. Også lettet fargen på tennene dine kan være så hvit som du ønsker. Tannlegen må forberede tennene, noe som betyr at noen boring. Da tannlegen tar et inntrykk slik at en lab kan konstruere veneers. Det tar vanligvis 1-2 uker for skallfasetter å bli konstruert. I mellomtiden, vil tannlegen gjøre deg midlertidig skallfasetter å bære så smilet ditt ser innbydende ut, og du kan spise og tygge. På ditt andre avtale, fjerner tannlegen det midlertidige fasetter og permanent steder laboratoriet konstruert veneers.
Fordeler: Vanligvis er det kun to besøk, vakre resultater som ser naturlige ut, permanency
Ulemper:. del boring av tenner er nødvendig. Kostnad varierer fra $ 1000 -. . $ 3000 per tann
3
Lumineers-Lumineers er i utgangspunktet svært tynn porselen veneers. Fordi lumineers er så tynne, er minimal boring av tenner er nødvendig. Dette alternativet er flott for innfelt tenner, eller for noen som ønsker å lukke områder eller bleke tennene. Fordi lumineers legger noen bulk til forsiden av tennene dine, vil du sannsynligvis må behandle minst 6 eller 8 tenner per bue.
Fordeler: Samme som finer uten boringen.
Ulemper:. . . behovet for å behandle flere tenner
Pris varierer fra $ 1000-$ 3000 per tann
4
Bonding-Liming er prosessen med å bruke kompositt materiale (en kitt-lignende stoff) til kjemisk feste til tennene for å lukke områder, fikse sprukket eller sprukket tenner, eller rette tenner. Tannlegen anvender kompositt direkte til forsiden av tennene. Liming kan gjøres for å matche enhver tann skygge, eller til og med bleke tennene. Det gjøres vanligvis i ett enkelt besøk, og krever ikke mye av boring av tennene. Tannlegen må ha et "godt kunstnerisk øye" å gjøre bonding ser og føles naturlig. Dessverre er liming ikke så fast som veneers. Det komposittmateriale kan chip og beis. Men, gjort riktig, kan tennene se flott ut i ett besøk.
Fordeler: gjort på ett besøk, vakre resultater som ser naturlige ut, reversible i mange tilfeller.
Ulemper: mangel på permanency, kan flekker og chip
Pris varierer fra $ 200-$ 600 per tann

Tips og advarsler

 • Så, nå som du kjenner alternativene, kan du bestemme hvilken som er best for deg. Eller i det minste spørre tannlegen din om disse behandlingene. Tannlegen må være sertifisert til å behandle deg med Invisalign, eller plassere Lumineers.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------