Stilling: helse > graviditet >

Slik unngår tannlegen

   Du vil at tennene skal vare livet ut så det er aldri for tidlig å begynne å ta vare på dem. Enten du er ung eller gammel, her er noen grunnleggende om hvordan å holde tennene i best stand mulig
en.
Brush regelmessig. Reach inn bak og få disse jekslene. Inkluder tannkjøttet når du pusser å massere dem og holde dem fast. Bruk flere tann børster, slik at du kan vaske og tørke hver og en mellom bruker. Og hvis du pusser tungen vil du fjerne mange av de bakteriene som forårsaker dårlig ånde.
To.
Det er sannhet til fordelene ved bruk av tanntråd. Mat kan lodge mellom tennene hvor børsten ikke når. Tanntråd hver dag holder disse partiklene rengjøres slik at de ikke råtner og danner tannlege hulrom som må fylles senere.
Tre.
To andre rengjøring verktøy som vil hjelpe er gummi spissen og proxy børsten. Den gummi spiss skal kjøres langs gum linjene til å rense ut materiale før det stivner i plakk og til å stimulere blodsirkulasjonen og holde tannkjøttet sunt. Fullmakten pensel vil fungere som en liten flaskebørste i skrubbing i disse hullene og hull mellom tennene. Sunne tenner vil kutte ned på tannlege besøk.
Fire.
Du kan bruke tann whiteners å gjøre tennene mer attraktiv. Og sjekk med tannlegen din hvis du skjærer tenner om natten, eller har andre symptomer på bruxism eller TMJ. Tidlig behandling kan være så enkelt som å ha munnen vakter gjort. TMJ kan føre til vanskeligheter med tenner og bein over tid og kan forårsake hodepine i noen mennesker. Mange investerer i bukseseler å sette tennene skikkelig, som faktisk er viktigere enn å gjøre at du ser bra-det vil holde bite sunn og hjelpe deg å holde tennene sterkere og sunnere. Det er mange andre problemer tannlegen kan hjelpe deg med å holde munnen frisk og fri for smerte. Hvis du adressen eventuelle problemer tidlig, vil du faktisk unngå flere turer til tannlegen!
Fem.
For å unngå å gå til tannlegen mye, må du gå én eller to ganger i året for cleanings og check-ups. Det kan ikke være morsomt, og du må av og til lide gjennom noe ubehag, men det vil trolig spare deg for mange store smerter og store utgifter nedover veien! God friske tenner også øke ditt utseende. Og, i det hele, en liten tur til tannlegen nå og da vil hjelpe deg å unngå tannlegen for det store ting!
6.
For mer informasjon, se lenken nedenfor under Flere ressurser.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------