Stilling: helse > graviditet >

hvordan å opprettholde god dental hygiene

   . Hvordan opprettholde god dental hygiene
en.
Mange Dental Health Plans dekker kun mindre prosedyrer som, rengjøring, x-stråler, og innleveringer. I de fleste tilfeller vil eventuelle store tannarbeid tvinge en person til å betale det meste av kostnadene ut av egen lomme. Tannpleie er viktig, men det er ting du kan gjøre for å hindre deg selv fra å måtte omfattende og kostbare tannarbeid.
To.
Selvfølgelig, pusse tennene etter hvert måltid, dette er kritisk for sunne tenner og tannkjøtt. Aldri børste tannkjøttet, børste tannkjøttet på en grov måte kan få dem til å falle eksponere tenner og tannkjøtt til infeksjon. Det er viktig å bruke tanntråd tennene "Every Day", synes det folk ikke innser viktigheten av daglig bruk av tanntråd. En vokset tanntråd er trolig den beste for mildhet og fjerning av plakk og tannsten.
Tre.
Det er bedre å bruke en Fluor basert tannkrem. Fluor er et viktig element i forebygging av tannråte. I tillegg er det en god ide å bruke en "Fluor Skyll" daglig som skal brukes etter å pusse tennene. Selv om du ikke har god forsikring, er det obligatorisk at du har skalering og rengjøring av en tannlege minst 2x per år. Forebyggende Dental besøk kan gjøre en stor forskjell for generelle tannhelse. Plakk bygger seg opp i munnen vår daglige, uansett hvor godt vi pensel, er det praktisk talt umulig å fjerne all plakk bygge opp med bare grunnleggende børsting. Hvis du merker tannkjøttet trekker seg tilbake eller blødning det er best å kontakte en kvalifisert tannlege. Hvis du absolutt ikke har råd til god tannbehandling, skummet på Internett og prøv å finne en lokal Universitet /Dental School som vil behandle pasienter på en brøkdel av prisen. Tredje og fjerde år Dental studenter utføre dental arbeid på pasienter som en del av deres læreplan.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------