Stilling: helse > graviditet >

hvordan å rengjøre tennene skikkelig

  Klar for den perfekte Pearly hvite? Få rengjøring tenner! Oral hygiene er så viktig for din generelle helse, så bruk disse tipsene for å forbedre ditt smil

Du trenger:. .
Tannbørste
Tannkrem.
Floss.
Munn vask


en
Det viktigste å huske når pusse tennene er bevegelse:. . En liten runde kratt er det du ønsker. Permittere presset på tennene dine og bruke en myk tannbørste stritter. Hard bust vil slites ned emaljen på tennene og kan skade tannkjøttet.
to.
Ikke bry splurging for en elektrisk tannbørste. De ble opprinnelig utviklet for folk som ikke kunne gjøre de små sirkulære bevegelser selv. . . Spar pengene dine og sette litt mer arm arbeid inn i å pusse
3
Her er en hemmelighet dental hygiene: Du trenger ikke en gang tannkrem. Selvfølgelig, hvis du ikke vil at pusten smelling eller et tilfelle av halitosis, vil du ønsker å sette en DAB på enden av penselen. Bevegelsen av busten over tannen er det renser av pesten. Tiny sirkler!
Fire.
Tanntråd, tanntråd, tanntråd. Det blir til deler av tannen din penselen kan ikke nå. Noen mennesker hoppe tanntråd fordi prosessen er vanskelig, og deres munnhygiene lider. Kjøp en flosser eller et vann PIK hvis du ikke tåler tanken på å stikke fingrene i munnen.
Fem.
Munn vaske dreper bakteriene i munnen som forårsaker plakk og styrker tannkjøtt, beskytter deg mot gingivitt. Ta en slurk om morgenen før du går til sengs (husk å spytte den ut!). Se etter munnen vask og tannkrem med fluor, som gjenskaper emaljen på tennene og beskytter dem fra hulrom.
6.
Den eneste måten å sikre at tennene er friske, er å besøke tannlegen minst to ganger i året for en sjekk. Komplett oral helse avhenger av arbeidet til fagfolk.

Tips og advarsler


 • Det beste forsvaret mot dannelse av plakk er å skape et miljø i munnen din som hindrer det fra forming! Kutt ned på karbohydrat forbruk. En over nytelse i sukker og stivelse forlater tennene ubeskyttet fra bakterien som forårsaker tannråte.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------