Stilling: helse > graviditet >

tennene whiteners & min bro

   Hvis du har en tannbro som ikke samsvarer med tennene, så mye av kosmetiske punktet på brua er gjengitt Moot. Tross alt, du fikk brua ikke bare slik at du ville ha bruken av manglende tenner igjen, men også slik at tilfeldige observatører ikke ville innse at de manglet i første omgang. Som et resultat av dette, mange mennesker enten velger ikke å bleke tennene, slik at deres broer vil fortsette å matche, eller har de for å kjøpe helt nye broer. Heldigvis finnes det andre alternativer.

Funksjon

De fleste tenner whiteners bare fjerne selve toppen av emalje fra tennene, utsette den rene, hvite emalje under dem. Dette vil ikke fungere for broer, som ikke er ekte tenner og kan ikke ha emaljen strippet fra dem. Som et resultat, hvis du har en bro og bruke tradisjonelle tenner whiteners du vil sannsynligvis få veldig "blandede" resultater.

Effekter

Ikke bare tennene whiteners påvirker ikke broer, men de kan faktisk gunk opp broer også. Mange av stripene inneholder en goo eller lim som sitter på tennene og lysere dem over en periode på dager eller uker. Riktig børsting fjerner rester fra din vanlige tenner, og det meste løser uansett. Men hvis strimler eller innholdet seg fast i tunnelane, kan de bare henge der i noen tid, og kan også forårsake infeksjoner.

Hensyn

Hvis du vurderer å ha tennene hvitnet profesjonelt eller hjemme, gjør sikker på at tannlegen er klar over at du er bekymret for broen din. Avhengig av plasseringen av broen din, kan det ikke være særlig tydelig at broen er mørkere eller en annen farge enn de andre tennene. Det kan også hende at tannlegen har noen anbefalinger for bleking broen på egen hånd, slik at det samsvarer med dine naturlige tenner.

Misforståelse

Mange tror at når de har en bro, de er stuck med hvordan den ser ut. Mens erstatte en bro kan bli dyrt, er det ikke spesielt komplisert, så det din bro som skaper reelle problemer med selvtillit eller påvirker jobben din ytelse, for eksempel, så kan det lønne seg å få en ny en som er nærmere tilpasset tennene. Før du gjør dette, men pass på at du gjør noen endringer på ekte tenner som du planlegger slik at du ikke ender opp i samme båt igjen.

Forebygging /løsning

Hvis du virkelig ønsker å lysne tennene, men er bekymret for at broen ikke vil matche, har du flere enkle alternativer. Mange vasker munnen ut med hydrogen peroxide, som bleker naturlige tenner og broer omtrent like. Andre bruker natron og vann til å skrubbe både naturlige og kunstige tenner og oppleve gode resultater. Før du gjør noe av dette, men å sjekke med tannlegen din sørge for at det er ingen grunn i din personlige oral helse historie som vil gjøre deg trenger for å unngå disse alternativene.

Advarsel

Hvis du har broer, det viktigste å gjøre er å ta vare på den. La aldri noen som ikke har vært profesjonelt trenet behandle tennene-reelt eller annen måte-på noen måte. Dette inkluderer mange "kiosk" whiteners som kan fortelle deg at deres produkt vil bleke alle tennene dine, men kan faktisk alvorlig skade på munn som helhet.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------