Stilling: helse > graviditet >

definisjoner av instrumenter

   Det finnes ulike typer instrumenter som vanligvis brukes i dental praksis, som for eksempel operasjoner og tannpuss. Dental instrumenter er verktøy som brukes av tannleger-og også ofte av tannhelsesekretærer-å undersøke, fjerne tennene og gjenoppretter tenner samt opprettholde tannkjøttet og resten av munnen

Betydning

Noen av de viktigste instrumentene som brukes for standard tannbehandling, for eksempel eksamen, inkludere sigd probe (brukes til å observere tilstedeværelsen av tannråte på tenner), periodontale probe (brukes til å måle pocket dybden rundt tennene) og speil (å kunne observere vanskelig å se deler av munnen). Et annet vanlig virkemiddel er munnen propellen, som vanligvis brukes på barn for å sikre at de holder åpen munn under tannbehandling. Øvelser er også brukt i dental prosesser, og det finnes ulike typer øvelser, inkludert den sakte fart, høy hastighet luftdrevne, kirurgisk håndstykket og friksjon grep.

Teorier /Spekulasjoner

I dental drift og operasjoner, instrumenter som tannlege sprøyter (å bistå anestesi injeksjon), BURS (del av øvelser som inneholder at å kutte blad) og operative BURS (inkludert skråkant, chamfer, fotball, konisk, runde, diamant, grønnstein, flat sprekken og andre stiler og former) blir ofte brukt.

Potensielle

Standard tannlege verktøy for tann restaurering prosedyrer inkluderer gravemaskiner (benyttes for henfall fjerning), halvparten hollenbachs (enheter som brukes for blits eller overheng tester) og periodontal scalers, for eksempel curettes (vanligvis brukes for periodontal omsorg for tenner). Det er to forskjellige typer curettes -. Universal (justerbar til områder av dental tannsett) og Gracey (som kombinerer et unikt blad med ni forskjellige skaft stiler) curettes

Funksjon

En av de vanligste tannbehandling er tanntrekking. Noen av standard verktøy som brukes til tanntrekking surgeries er heiser (verktøy som brukes til å løsne opp i tennene før de skal ut), meisler (for emalje spalte formål) og tannlege tang (for å trekke ut og fatte tenner).

Typer

Det finnes også flere ulike typer instrumenter som brukes i kjeveortopedisk prosedyrer i odontologi for tennene justeringer, blant andre. Et par av disse instrumentene er ligaturer (brukes til å feste tannregulering ledninger til parentes) og kjeveortopedisk tang (for krone crimping formål).
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------