Stilling: helse > graviditet >

graviditet etter planen b pillen

   Plan B er et nødstilfelle prevensjonsmiddel for dem som primært form for prevensjon svikter. Mange som vurderer å ta Plan B, eller de som tidligere har tatt Plan B kan ha mange ubesvarte spørsmål om medisiner og hvorvidt Plan B pillen har langvarige virkninger på kroppen

Spesifikasjoner

For å arbeide for å forhindre et svangerskap etter en annen form eller prevensjon mislykket eller etter ubeskyttet sex, må Plan B pillen tas av en kvinne 72 timer etter det øyeblikket der mannen utbrøt inne i henne. Hvis du venter lenger, er det Plan B pillen ikke er garantert å hindre en graviditet.

Misforståelse

Mange mennesker er falskt ledet til å tro at Plan B p-pillen er en abort pille. The Plan B pillen virker ikke å avslutte en graviditet, men i stedet, fungerer det å hindre en graviditet oppstår i tilfeller der sperm er tømt inn i kroppen til en kvinne. Leger er farmasøyter forsikre at hvis et egg er blitt befruktet før Plan B pillen er tatt, vil p-pillen ikke skade det befruktede egget.

Operation

I stedet for å avslutte en graviditet, gjør Plan B pillen miljøet utilfredsstillende for en sædcelle for å befrukte et egg. Den store dosen av levonorgestrel i Plan B pillen er det som hindrer at dette skjer ved å gjøre slimhinnen i livmoren uegnet for implantering av et egg. I tillegg til dette, endrer Plan B pillen kurset både egg og sædceller bruke til å reise egglederne for å hindre sædcellene i å gjødsle egget. The Plan B er også ment å hindre at en kvinne fra eggløsning i opptil en uke etter inntak av p-piller.

Side Effects

Den offisielle nettsiden til Plan B sier at pillen er trygg å bruke og godt tolerert av kroppen, forårsaker kvinner som tar det å lide bare milde bivirkninger. Disse bivirkningene inkluderer tyngre blødning i tiden etter inntak av Plan B p-piller, kvalme, oppkast, smerter i magen, ømme bryster, tretthet, hodepine og svimmelhet. Symptomer forsvinner innen en uke for å ta p-piller.

Etter pillen

Etter hormonnivået i kroppen har justeres tilbake til normalt, en kvinne som har tatt Plan B pillen kan til enhver tid forsøker å bli gravid. The Plan B pillen ikke permanent endre noen av kvinnens reproduktive organer, og graviditet er fortsatt mulig etter å ha tatt pillen.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------