Stilling: helse > graviditet >

hva er best sonic tannbørster?

   Sonic tannbørster er elektriske tannbørster som har evnen til å utføre mer enn 30. 000 børstestrøk per minutt. De er svært effektiv og praktisk børster for dyp rengjøring og børsting av tennene som vanlige tannbørster kan bare få opp til om lag 300 børstestrøk per minutt. Av den grunn mange folk begynner å bruke elektriske tannbørster, spesielt Sonic tannbørster. Her er litt informasjon om de beste Sonic tannbørster du kan finne

Fordeler

En av fordelene med å bruke Sonic tannbørster er det faktum at de er mye mer effektiv på å rense tennene enn "vanlige" tannbørster. De kan utføre mer penselstrøk enn gjennomsnittet tannbørster, og selv om de er dyrere i begynnelsen, ender de opp med å bli mer kostnadseffektiv fordi du ikke trenger å kjøpe et helt nytt børste hver måned (bare erstatning børste tips). De er også mye mer responsive på rengjøring tunge flekker på tennene slik som de fra tobakk og kaffe.

Funksjoner

Mange Sonic tannbørster kommer med spennende funksjoner som Quadpacers og Smartimers (som er tannbørsten tidtakere) og evne til å produsere mer enn 30. 000 børstestrøk et minutt (mange av dem gjør 31 000). Den Waterpik Sensonic Sonic tannbørste har super myk bust og avanserte plakk-fjerning teknikk metoder, samt et ergonomisk håndtak og "no slip grep. "The Sonicare HX6932/10 Sonic tannbørsten tillater to spesialiserte, personlig børsting rutiner og også tre fleksible pussemoduser. Den kommer også med en Quadpacer timer, LED lys og bakterie-fri UV rensemiddel.

Funksjon

Sonic tannbørster er meget effektiv til fjerning av plakk fordi tannbørsten vibrasjonene overføres over til spytt og andre væsker i munnen, som deretter produserer en effekt som ikke er for forskjellig fra en oppvaskmaskin. Dette løser da plakk i tennene og har en nå langt over det normale tannbørstehårene.

Expert Insight

Royal Philips Electronics har uttalt at uavhengig forskning (av Nederland organisasjon Dentres) har vist at mange mener at den Philips Sonicare Elite tannbørste å være den beste Sonic tannbørsten. Brukere mente at dette Sonic tannbørsten var utmerket på å fjerne plakk sammenlignet med andre godt respekterte tannbørster som Oral B Sonic Complete.

Advarsel

Uansett hvor fantastisk en Sonic tannbørste fungerer, bør alle være advart om at den første noen ganger å pusse med en Sonic tannbørste kan føre til at noen tingly, kilen følelser. De vil begynne å slutte jo mer du pusser med Sonic tannbørste, og de er helt normalt og ingen grunn til alarm. Du kan stille inn Sonic tannbørsten til en lavere hastighet for å unngå den første ubehagelige følelser.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------