Stilling: helse > graviditet >

hvor å bevare tennene

  Det er utrolig hvor viktig oral helse er for lang levetid og livskvalitet. Våre tenner er en av våre mest verdifulle eiendeler. Du får de to første settene gratis, men du vil betale dyrt for det tredje. Ta deg tid til å vurdere å oppgradere din tannhelse for å bevare tennene, slik at du kan ta en bit av det deilige, sprø eple når du er 80

trenger Du:
En reise tannbørste
. Reise-sized tannkrem.
Dental tape.


en.
Forstå at oral helse er betinget av en livslang relasjon med en god tannlege du kjenner og stoler på. Hvis din forretningssted ikke tilbyr tannlege forsikring eller hvis du er selvstendig næringsdrivende, ta den på deg selv for å få din egen tannlege forsikringen fordi det vil spare deg mye penger og muligens tennene på lang hale. Smartsmile Dental Forsikring er tilgjengelig for den enkelte og kjører $ 213 i året. Du kan betale den i ett engangsbeløp, eller få den trukket månedlig fra din konto. Du må ha en grundig profesjonell rengjøring og muntlig eksamen i minst to ganger i året, i forbindelse med tannpuss og tanntråd daglig. Hvis du forsømmer tennene dine, kan det koste deg dyrt. Tenk på hvor mye du bruker på din bil og andre utgifter. Er du ikke verdt så mye?
To.
Carry en tannbørste og reise-størrelse tannkrem med deg når du forlater huset, og bruker dem regelmessig etter at du spiser eller bare for å friske pusten . Hvis du kommer til å bli Compulsive om noe, kan du prøve å pusse tennene oftere. Spør tannlegen din om riktig tannpuss teknikk.
Tre.
Vit at tanntråd tennene daglige er svært viktig fordi floss får hva tannbørsten bommer. Mat og rusk lodge i mellom tennene resulterer i forfall. Dental tape er bredere og dekker mer bakken enn tanntråd som har en mindre lateral overflaten. Floss tennene med dental tape minst en gang om dagen hvis du håper å beholde dem.
Fire.
Husk at det som mange ikke vet er at de fleste av bakterier i munnen din er på tungen. Det anbefales å forsiktig børste tungen med tannkrem og tannbørste etter den innledende børsting og grundig skylling. Det er også tunge skraper tilgjengelig som ser og fungerer mye som en isskrape på frontruten, men er mer skånsom.
fem.
Foreta en endelig børsting med lim og pensel etter at du tanntråd og rense tungen. Dette vil til slutt fjerne noen langvarig rusk som fremdeles kan være lur i munnen klar til å forårsake forråtnelse.

Tips og advarsler


 • Unngå hvitt sukker, høy fruktose mais sirup og andre raffinert sukker som akselerere hulrom. Soda spretter er spesielt ødeleggende for tennene fordi det sukkerholdig, seig væske oser i mellom tennene og absorberes raskt av tungen og tannkjøttet, noe som gjør det vanskelig å fjerne. Hvis et glass cola kan oppløse en krone, tenke over hva det kan gjøre for å tennene og tannkjøttet.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------