Stilling: helse > graviditet >

hvordan å kurere dårlig ånde

   Når noen merknader du har lukt som kommer fra munnen din, så du har dårlig ånde. Bedre kjent som medisinsk halitosis, er dette et problem at effekter mange voksne. Likevel er det herder å temme din beath og har ingen lukt som kommer fra pusten din
en.
Ta deg tid til å virkelig rense munnen og tennene. Når du merker at du har dårlig ånde du trenger for å begynne å ta mer tid til å rengjøre tennene. I tillegg, ta tid å rengjøre tungen som den har mange bakterier som ikke alltid er rengjort.
To.
Få mer spytt! Dårlig ånde skaper en lukt når du ikke har nok spytt. Sørg for at du kutte ned på alkohol og øke drikkevann å balansere ut spytte inntak (det høres forferdelig, men sant. )
Tre.
Gjør en avtale for å se en tannlege. Noen ganger kan en tann gått dårlig vil skape en virkelig dårlig lukt som vil slippe unna munnen når du snakker. En tannlege kan sørge for at alle tennene er friske og glade.
Fire.
Vurder urte rettsmidler for å kurere din dårlig ånde. Tygge persille, spiser yoghurt, og til og med suge på kløver kan endre lukt som kommer ut av munnen din.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------