Stilling: helse > graviditet >

hvordan å lære barn om graviditet

  Hvordan du lærer barn om graviditet vil avhenge av deres alder. For yngre barn, trenger du ikke å gå i detalj. Du trenger bare å gi dem grunnleggende fakta om graviditet. Eldre barn trenger å bli undervist mange aspekter av svangerskapet herunder formålet med prevensjon og hvordan det hindrer graviditet. Du kan effektivt lære en gruppe barn en alder hensiktsmessig leksjon om graviditet ved å følge flere trinn

Du trenger:. .
Oppgivelse
Gravid dukke.
Paper.
Blyanter.
Seksualundervisning bøker.


en.
Lag en waiver skjema for hvert barn å ta med hjem til sine foreldre eller foresatte til å signere. I form, bør det være en kort forklaring om hva du skal fortelle barna og en forutsetning om at dersom foreldrene signerer skjemaet, de gir deg tillatelse til å lære barnet om graviditet. Hvis du ikke mottar et skjema tilbake fra sine foreldre eller foresatte, ikke la barnet delta i klassen.
To.
Design en alder hensiktsmessig leksjon plan. Hvis du er usikker på hva barna bør vite om graviditet på en bestemt alder, se etter informasjon i seksualundervisning bøker for barn.
Tre.
Samle visuelle hjelpemidler til bruk for leksjonen. En dukke som har en baby i magen deres er passende for alle aldersgrupper. Visuelle hjelpemidler som viser kjønnsorganer eller fødsel kontroll ville være passende for eldre barn.
Fire.
Sitt barn foran området der du skal undervise i leksjonen. Pass på at alle barn kan se deg og eventuelle hjelpemidler som du vil vise dem.
fem.
Presenter leksjonen med alderen passende ord. Yngre barn kan ha problemer med å forstå ord knyttet til graviditet som ordet livmoren. Prøv å erstatte disse ordene med vanlige alternativer som livmoren.
6.
Spør barna om de har spørsmål om graviditet. Fortell dem hvis de ikke føler seg komfortabel å stille spørsmål foran klassen, de kan gjøre det privat.

Tips og advarsler


 • Send barn som ikke har en signert avkall form til en annen lærers klasserom. Gi som lærer med arbeid for barna å gjøre mens du underviser de andre barna om graviditet.
 • Hvis barna er sjenert og ikke føler seg komfortabel stille spørsmål høyt eller i private, har dem skrive sine spørsmål på et stykke papir og stikke dem i en boks hvor du kan tegne tilfeldig spørsmål, les dem høyt og besvare dem.
 • Noen foreldre vil kanskje ikke føler det er riktig for deg å lære sine barn om graviditet og de kunne bringe saken hvis du ikke får samtykke. Det er viktig å få signert avkall skjemaer før du lærer barna om graviditet.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------