Stilling: helse > graviditet >

hvordan å slå dårlig ånde i løpet av få dager

  Dårlig ånde kan ta tak i personer aktelse, selv hele livet, og tvinge dem til å leve et skjermet, forsiktig eksistens. Etter å ha dårlig ånde kan gjøre den lidende går alle ut, hele dagen, hver dag for å beskytte seg fra vondt eller skam.
Her er noen metoder hvordan å bli frisk av dårlig ånde. Min overbevisning er at ved å praktisere disse metodene hver dag, vil pusten faktisk blitt bedre "kvalitet" enn folk flest

trenger Du:. .
Salt
Baking Soda.
3% Hydrogenperoksid.
Colgate 360 grader Brush.
Tongue Scraper.


en.
Du pusser tennene.
Pensle utsiden, innsiden, foran, bak, øverst og nederst på tennene grundig. Brush ikke mindre enn 5 minutter. Pass på at du pusser i et rundskriv til oval bevegelse. Brush minst to ganger om dagen.
To.
Clean du tungen.
Rengjøring tungen ved å skrape er en av de mest effektive foreløpige methodsfor slashing dårlig ånde.
tre.
Skyll godt med Hydrogenperoksid.
Du bør ta 3% Hydrogenperoksid og bland den med vann 50/50. Nå tar en munnfull (unngå å svelge), og swill det rundt munnen i 30 sekunder.
Fire.
Lag SUPER tannkrem.
1teaspoon av salt
3 ts natron.
Litt etter litt, rør noen Hydrogenperoksid til du er fornøyd med konsistensen av lim du har oppnådd. Bare bruke som du vil bruke din vanlige tannkrem.

Tips og advarsler


 • Bruk Super Tannkrem hver gang du pusser tennene. Ikke bare gjør det gjør underverker for dårlig ånde, men hvert eneste stoff i den kombinerer å bokstavelig talt danne en bakterier og plakk drepe team.
 • Bruk vann så varmt som munnen din kan håndtere. Varmt vann hjelper til å drepe bakterier og bryte ned plakk og bakterier i munnen din.
 • Floss regelmessig, spesielt etter måltider.
 • Før du prøver følgende er det adviseable du finne ut om du er allergisk mot Hydrogenperoksid eller ikke.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------