Stilling: helse > graviditet >

hvordan du har renere og hvitere tenner og ånde

  Denne artikkelen viser deg hvordan du blir din egen tannlege i å ta godt vare på tennene

Du trenger:. .
To tannbørster
Anti-Plaque Dental Skyll.
Arm Hammer Baking Soda.
Floss.
Arm Hammer Whitening tannkrem.
Listenrine eller munn wah du ønsker.
Peppermynte godteri og tyggegummi.
Sikkerhetsnål eller tannlege rengjøring plukke.
Plastkopp.


en.
Første floss tennene for å få all maten som er fast mellom tennene. Dette er en av årsakene til at folk har dårlig ånde ved å forlate mat mellom tennene. Ta sikkerheten pin eller tannlegen rengjøring plukke og plukke av alle stuffs som er fast på baksiden av tennene dine. Gjøre alt om tennene dine? Pass på at du går mellom tennene også.
To.
Andre tar koppen og satt natron i det blandes med vann. Rør til det blir som tannkrem. Ta så tannbørste og dyppe den i koppen med natron og pusser tannkjøtt og tenner og tunge i 7 minutter. Pass på at du børste på siden av tungen din og under tungen og på baksiden av tennene og på siden av munnen din. Etter sju minutters børsting, skylle munnen med varmt vann. Pass på at du gjør dette med natron to ganger i uka ---- men 5 dagers mellomrom. Alltid pusser tennene om morgenen, og før du går til sengs.
Tre.
Nå tar noen Anti-Plaque Dental Skyll og børst hele munnen og stirre i ca 5 minutter. Vent 1 time og deretter børste tennene med armen og hammeren hvithet tannkrem. Når du er ferdig ---- suge på en peppermynte godteri og tygge på en tyggis? Hvis du gjør dette vil du ha rene hvite tenner og frisk pust og hindre hulrom. Husk, tennene er din stolthet og glede, og du må ta godt vare på dem.

Tips og advarsler


 • Besøk tannlegen to ganger i året for en daglig sjekk-up
 • Puss tennene hver dag
 • Jeg er ikke lege eller tannlege. Sørg for at du rådføre deg med din lokale tannlegen før du gjør dette. Jeg bare gi råd, og du prøve dette på egen risiko.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------