Stilling: helse > graviditet >

hvordan du kjøper den beste elektriske tannbørsten til best pris

   Et flertall av tannproblemer, som tannråte, hull, tannkjøttsykdom og dårlig ånde kan forebygges med enkle, hjemme munnhygiene. Dessverre de fleste av oss ikke gjør en veldig god jobb med det. Ved hjelp av en elektrisk tannbørste kan lindre mange av de feilene vi gjør når pusse tennene, fra å søke for mye press, eller bare ikke pusse lenge nok. Her er noen ting å se etter for å få den beste elektriske tannbørsten for deg selv og din familie
en.
Det viktigste å bestemme er om du vil ha en standard elektrisk tannbørste en sonisk elektriske tannbørsten, for eksempel Sonicair. Bust på en standard elektrisk tannbørste svinger på ca 7500 rpm, mens på en sonisk tannbørste er det rundt 30 000 rpm. Den viktigste forskjellen er imidlertid den soniske tannbørsten forårsaker væske rundt tennene å svinge også, forårsaker en rengjøring med opp til 1/8th av en tomme vekk fra bust, gir dette en sonisk elektrisk tannbørste til å rengjøre mellom tennene og under tannkjøttet. Husk skjønt at en sonisk elektrisk tannbørste er ganske dyrt.
To.
Etter å ha bestemt av hvilken type elektrisk tannbørste du trenger å se på funksjonene. På basisnivå alle elektriske tannbørster har roterende, eller annen type høy hastighet pensel bevegelse, og det er alt du i utgangspunktet trenger. Den ekstra "bjeller og fløyter" men kan hjelpe deg i riktig børsting teknikk. Den første funksjonen er en tidtaker, anbefaler ADA (American Dental Association) en person børste i minst to minutter. Enkelte elektriske tannbørster har bygget i timere, enten total tid på 2-3 minutter, eller et signal hvert 30. sekund for å fortelle deg å flytte til neste kvadrant av munnen din. Dette er en flott funksjon å ha hvis du aldri børste lenge nok.
Tre.
Den neste funksjonen er en power setting. Dette er ikke veldig nødvendig som åpenbart den mest effektive innstillingen er på full effekt. De lavere innstillinger for når folk først begynner å bruke en elektrisk tannbørste og trenger å bli vant til det. Dette er god å ha hvis barna skal bruke den som de er mer følsomme for vibrasjoner av enheten.
fire.
En annen ting å vurdere er å ha flere pensel størrelser å velge mellom. Igjen, ikke veldig viktig, men det er fint å ha mindre børster for barn eller for personer med tannregulering.
Fem.
Hvis mer enn én person kommer til å bruke den elektriske tannbørsten deretter å ha lett identifiserbare børstehodene er viktig, at de er fargekodet eller på annen måte lett å identifisere.
6.
Kontroller at børstehodet er lett utskiftbare. De slites ut i 3 -6 måneder og må byttes ut, må du kan bestille eller kjøpe nye lett.
7.
En fin funksjon å ha er et trykk alarm eller automatisk utkobling. Folk har en tendens til å børste for hardt og dette bærer den emaljen rett av tennene. Kontroller at den elektriske tannbørsten du er interessert i enten slås av eller lyder en alarm hvis du bruker for mye press.
8.
Vurder størrelsen på basen. En større base kan være ønskelig hvis du trenger å lagre mange børstehoder på det. En mindre man kan være bedre hvis plassen er begrenset, eller hvis du vil bruke den elektriske tannbørsten når du reiser.
9.
Og til slutt må du kontrollere den elektriske tannbørsten har en god garanti og er fra et anerkjent selskap. Ettersom denne enheten er både elektronisk og mekanisk det kan bryte ned uventet.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------