Stilling: helse > graviditet >

hvordan du kjøper den beste tannbørsten sanitizer til best pris

  En av de beste, men oversett måter å holde familien sunn og forebygge forkjølelse og andre sykdommer sprer seg er å bruke en tannbørste rensemiddel. Den gjennomsnittlige tannbørste, holdt på badet vasken, inneholder rundt 1 million bakterier. Ved hjelp av en tannbørste rensemiddel vil drepe bakterier som for eksempel HIV, Herpes, hepatitt, The Cold Virus, The Flu Virus, Salmonella, Listeria, E. Coli, Candida, gingivitt, Staphylococcus, og Meningitis. Det gir ingen mening å re-infisere munnen med disse bakteriene hver gang du pusser tennene. . Ha en tannbørste rensemiddel er en fin måte å beskytte din familie, spesielt hvis noen i husstanden er allerede syke
en.
Tannbørste sanitizers kommer i to forskjellige typer, til den første bruker UV lys dreper bakterier og varierer i pris fra 20 til rundt 50 dollar . Den andre bruker damp og tørr varme for å drepe bakterier, disse varierer i pris form ca 30 til 100 dollar. Begge er omtrent like effektiv til å sanere en tannbørste. Den viktigste forskjellen er UV-modeller vil ikke tørke av tannbørsten de er veldig raske skjønt. Steam /varme modeller vil rense og tørk tannbørsten. I tillegg kan de fleste UV-modeller festes på veggen, spesielt hvis de er batteridrevet.
To.
Når du bestemmer hvilken type tannbørste rensemiddel er best for deg, må du bestemme kapasiteten. Liten UV reiser størrelse tannbørsten sanitizers holde en tannbørste, mens større, damp opererte de kan holde opp til 4 tannbørster. UV modeller for bruk i familien bør ha kapasitet til å holde alle de tannbørster i familien siden de vil fortsatt være vått, og det virkelig ikke fornuftig å flytte den våte tannbørsten ut bare for å få 're-infisert "med bakterier.

tre.
Velg etter kapasitet først, og deretter, etter type. Den beste tannbørsten sanitizers vil tørke ut tannbørsten og lar deg lagre dem i det. Veggmontert er flott som det blir den sanitizer ut av veien, enda bedre om det er vanntett. Jeg har koblet den topp karakter tannbørsten sanitizers i ressursen avsnittet nedenfor.

Tips og advarsler


 • tannbørste sanitizers skal brukes etter hver børsting.
 • aldri flyttet renovert tannbørster til våte områder av badet ditt, vil de bare få re-infisert.
 • Vær oppmerksom på at enkelte UV modeller er ikke vanntette og bør holdes unna vann.
 • Hvis det er en syk person i din husstand bør du sørge for at alle tannbørsten er renovert før bruk.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------