Stilling: helse > graviditet >

hvordan stoppe blødninger gumes

  Blødende tannkjøtt skjer ofte, og er ikke alltid en årsak til bekymring. I de fleste tilfeller, er det gjerningsmannen enten pusse for hardt eller tanntråd sjelden. Det finnes enkle måter å hjelpe blødning i tannkjøttet eller til og med få det til å stoppe helt. Følg noen av de nedenfor trinnene

trenger Du:!.
Vann
Salt.
En halv sitron.
Teskje honning. MobiltelefoniEn halv teskje av Myrra


en
MED SALT VANN:. . .
2
Fyll en kopp varmt vann; Legg et par skjeer med salt og bland; Swish rundt i munnen før du spytter ut; Prøv å gjøre dette ¨¦n til to ganger hver dag etter du pusser tennene.
3
MED sitron og honning. . :
4
Få en sitron og en kopp vann: Klem saften ut av sitron inn koppen fylt med vann, Legg en teskje honning og rør helt, Swish alt i hele munnen din i 30 sekunder og deretter svelge, Prøv å gjøre dette en gang om dagen til du merker en forskjell
5 <. . br>
MED VANN og myrra:
6
Wet 1 /2 ts. . av myrra med vann, blande det litt til å lage en lime, Påfør myrra lim på tannkjøttet før du går til sengs, la dette sitte på tannkjøttet mens du sover, og du bør være i stand til å merke noen bedring i morgen.

Tips og advarsler


 • Hvis overdreven blødning oppstår og /eller disse metodene ikke reduserer blodet, kan du se en tannlege. Periodontal sykdom er en mulighet og bør sjekkes ut umiddelbart!
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------